Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van tv debuut tot 25-jarig jubileum: dit zijn Marcs hoogtepunten van 2019

Aangeboden door Uw Groenteman Pompoen 20 december 2019

De jaarwisseling komt in zicht, dus tijd om terug te blikken op de hoogtepunten van 2019. Voor groenteman Marc was het in ieder geval een fantastisch jaar, want hij heeft zelfs het landelijke nieuws gehaald. Kun jij je deze legendarische prijswinnaar van Uw Groenteman Pompoen nog herinneren?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Mrs. de Vries

Een van Marcs hoogtepunten van 2019 is toch wel de ludieke winactie die door de landelijke media zoals RTL Nieuws werd opgepakt. Marc verlootte in februari namelijk een cadeaukaart onder zijn Facebook volgers en niemand minder dan Mrs. de Vries ging er met de prijs vandoor. Klein detail, Mrs. de Vries is een eend!

eend Mrs. de Vries bij Uw Groenteman Pompoen

Klinkt Smakelijk

In juli maakte Marc zijn tv debuut, want hij was te zien als jurylid bij het kookprogramma Klinkt Smakelijk. In dit kookprogramma kregen hobbykoks de mogelijkheid om met hun eigen signature dish indruk te maken op de jury. Degene die het lekkerste gerecht op tafel zette, mocht zich de weekwinnaar van Klinkt Smakelijk noemen.

Klinkt Smakelijk Marc Uw Groenteman Pompoen_1
Marc van Uw Groenteman Pompoen is panellid in het SBS6-programma Klinkt Smakelijk

25-jarig jubileum

Ook werd er in 2019 een flinke mijlpaal behaald, want de altijd enthousiaste groenteman Marc zat afgelopen augustus al 25 jaar in de verkoop van groente en fruit! Met veel passie weet hij over zijn producten te vertellen en hij doet graag extra moeite voor zijn klanten. Zo heeft hij ooit een tropische vrucht uit Thailand laten invliegen dat zo ontzettend stinkt, dat maar weinig luchtvaartmaatschappij het willen vervoeren.

jubileum1

Uitgebreid assortiment

Wie Uw Groenteman Pompoen regelmatig bezoekt weet dit natuurlijk al, maar deze groenteman in Enschede staat bekend om zijn topkwaliteit groente, fruit en rauwkostsalades. Daarnaast verkopen zij ook (seizoensgebonden) groentes die je niet in de reguliere supermarkt vindt, zoals Tukker Tuffels en raapsteeltjes. En uiteraard krijg je bij ieder product Marcs onuitputtelijke enthousiasme en vrolijke lach. Helemaal gratis en voor niets!

tukker tuffels groenteman

Rauwkostsalades

Het laatste hoogtepunt is eigenlijk een jaarlijks terugkerend fenomeen: de drukte voor de feestdagen. “Iedere dag zijn we minstens 2,5 uur bezig om alle rauwkostsalades vers te bereiden. Rond de feestdagen vormen de salades meer dan de helft van onze omzet! Alles wordt in eigen keuken klaargemaakt en we zorgen voor een ruim assortiment. Vooral onze tonijnsalade is enorm populair bij onze klanten,” zegt Marc enthousiast.

rauwkost bar

Op naar 2020!

Uw Groenteman Pompoen wenst iedereen fijne feestdagen en vooral een gezond 2020 toe. En voor al die vitamientjes ben je bij Marc natuurlijk aan het juiste adres!

uw groenteman pompoen


Meer over Uw Groenteman Pompoen ontdekken?

Uw Groenteman Pompoen groenteboeren

Geopend08:00 - 20:00

Burgemeester van Veenlaan 106, Enschede

Bekijk meer:groenteboeren
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.