Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Siebel Juweliers blijft groeien: ‘Wat fijn dat jullie weer terug zijn in Enschede’

Aangeboden door Siebel Juweliers 13 september 2019

Een aantal jaar geleden vertrok Siebel Juweliers helaas uit Enschede, maar sinds afgelopen zomer zijn ze weer in De Klanderij te vinden. Deze juwelier telt inmiddels 44 vestigingen en het aantal blijft gestaag doorgroeien. Het geheim? Ze hebben voor ieder budget een passend sieraad.

Uitgebreide collectie

Siebel Juweliers was van oudsher een juwelier in het hogere segment, maar dat is niet langer het geval. Deze juwelier beschikt tegenwoordig over de prachtigste sieraden voor zowel de kleine als de grotere portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan de populaire sieraden van Buddha to Buddha, Ti Sento of hun eigen collectie gouden en diamanten sieraden. Of je nu van klassiek houdt of liever trendy sieraden draagt, er is voor ieder wat wils.

Siebel Juweliers Enschede_1

Weer terug in Enschede

Ondanks het ruime aanbod van juweliers in Enschede, merkt het enthousiaste team toch dat het winkelend publiek Siebel Juweliers gemist heeft. “We krijgen regelmatig van klanten te horen dat ze het zo fijn vinden dat we weer terug zijn. Dit komt niet alleen door onze grote collectie, maar ook door de persoonlijke aandacht die we voor de klant hebben. We beschikken over een fris en spontaan team dat zich kan inleven in de wensen van een ander,” legt storemanager Bianca uit.

Servicegericht en klantvriendelijk

Zo kan het team je goed adviseren bij het maken van de juiste keuze. “Want het kan soms best lastig zijn om tussen al die verschillende sieraden juist datgene uit te kiezen dat perfect bij jou past. En wat is er nou leuker dan een passend cadeau voor de ander te vinden?”

Siebel Juweliers Enschede_2

Je eigen trouwring laten ontwerpen

Heb je een bepaald ontwerp in je hoofd, maar zit zoiets vergelijkbaars niet in het assortiment van Siebel Juweliers? Niet getreurd, zo kun je bijvoorbeeld je eigen trouwring laten ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos door middel van een speciale trouwring-configurator. Leuk extraatje: bij Siebel Juweliers krijg je op dit moment de tweede gouden trouwring gratis!

Kom langs in de winkel

Dus ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander, kom gewoon eens langs bij Siebel Juweliers. Het enthousiaste team staat voor je klaar om een passend sieraad voor je te vinden. Hun slogan is namelijk niet voor niks: Personal Touch for Personal Moments! Uiteraard is het ook mogelijk om je aankopen in de webshop te doen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers. Meer over Siebel Juweliers ontdekken?

Siebel Juweliers juweliers

Gesloten09:30 - 18:00

Klanderij 23, Enschede

Bekijk meer:juweliers

adv.