Coen: “Poep is het schoonste wat er is, want er heeft nog nooit iemand met de handen aan gezeten”

Aangeboden door Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening 30 november 2018

Of je nu last hebt van een ondergelopen kelder of een verzakking van de straat, het team van Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverdeling biedt een snelle oplossing. “We komen echt van alles tegen. Van kunstgebitten die in het toilet verstopt raken tot leidingen die nooit aangesloten blijken te zijn op het riool. Maar in 99 procent van de gevallen kunnen wij met een passende oplossing komen,” zegt eigenaar Coen.

Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverdeling

Al sinds 2005 is Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverdeling actief in Twente en omgeving als allround ontstoppingsbedrijf. Met hun geavanceerde apparatuur en gereedschappen kunnen ze elke klus aan, van groot tot klein. “Wat het werk zo leuk maakt is de afwisseling en de uitdaging. Ergens doet zich een probleem voor en wij gaan net zo lang door tot het probleem opgelost is,” vertelt een van Coen’s teamleden enthousiast.

Hulp bij verzekeringswerk

Efficiëntie, service en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de service die dit ontstoppingsbedrijf in Enschede biedt bij een lekkage of overstroming. “Waterschade is heel vervelend en aan het herstel zitten vaak hoge kosten verbonden. Wij helpen onze klanten met het verzekeringswerk, zodat we nog een zorg uit handen kunnen nemen,” legt Coen uit.

24 uur per dag bereikbaar

Problemen zoals verstoppingen, lekkages, omgevallen bomen of weggewaaide dakpannen gebeuren altijd onverwachts. Gelukkig hoef je bij Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverdeling niet lang te wachten op hulp, want zij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 053 – 461 88 61 of via dit contactformulier.

Foto: Facebook Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening
Foto: Facebook Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening. Meer over Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening ontdekken?

Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening klusbedrijven

Nu openHele dag

Najaarsweg 50, Enschede

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.