Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Titus: ‘Dit is écht een kaas van de bovenste planck’

Aangeboden door Kaashuys Breij 12 juli 2019

Sinds 1985 deelt Titus zijn liefde voor kaas met anderen. In zijn kaaswinkel vind je niet alleen bijzonder smaakvolle kazen, maar ook bijpassende wijnen, heerlijke tapas en worsten. Titus is over al zijn kazen enthousiast, maar de echte topper in zijn assortiment is de Lutjewinkel Jubileumkaas.

Lutjewinkel Jubileumkaas

De Lutjewinkel Jubileumkaas is speciaal gemaakt voor het 100-jarig bestaan van de kaasmakerij. De meeste zuivelfabrieken zijn in de loop der jaren gefuseerd of opgeheven, maar in Lutjewinkel wordt onafgebroken zuivel geproduceerd sinds 1916. “Dit is een unieke kaas. Deze oude kaas is romig van smaak en een tikkeltje ziltig. De smaken komen goed samen. De Lutjewinkel Jubileumkaas is ideaal voor bij de borrel, al dan niet met een glas rode wijn. Maar uiteraard is hij ook heerlijk gewoon zo op de boterham.”

Proeven, proeven, proeven

Wil jij deze bijzondere kaas zelf eens proeven? Dat kan! “Het is mij heel veel waard dat ik mijn klanten goed kan helpen. Ik neem voor iedere klant de tijd en laat ze verschillende dingen proeven. Op deze manier kan ik de klant zelf laten beleven wat voor heerlijke producten er verkrijgbaar zijn,” zegt de kaasboer enthousiast.

Aanbieding

Leuk om te weten: deze maand krijg je bij Kaashuys Breij 3,50 euro per kilo korting op ALLE oude kazen! Dus deze korting geldt ook op de Lutjewinkel Jubileumkaas. Mis deze aanbieding niet en loop even naar binnen bij dé kaasspecialist in Enschede.

Titus Breij staat 100% achter zijn producten
titus-kaashuys-breij

Kaashuys Breij zit al bijna 34 jaar in Enschede: ‘Sommige klanten komen hier al sinds dag één’

Kaashuys Breij mag zich met recht dé kaasspecialist in Enschede noemen. Sinds 1985 deelt Titus zijn ...

Meer over Kaashuys Breij ontdekken?

Kaashuys Breij kaaswinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Pijpenstraat 24, Enschede

Bekijk meer:kaaswinkels

adv.