Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Christiaan: ‘Het is niet mijn intentie om verder uit te breiden, maar meer een begrip in de regio te worden’

Aangeboden door Keuken Totaal Enschede 7 juni 2019

Al vanaf zijn achttiende hielp Christiaan mee in de keukenwinkel van zijn vader en in 2012 heeft hij Keuken Totaal Enschede overgenomen. “Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat je iemands droomkeuken kan verwezenlijken, zegt de Enschedese keukenspecialist enthousiast.

Keuken Totaal Enschede

Het kopen van een nieuwe keuken is een serieuze uitgave. Het is daarom erg belangrijk dat de keuken perfect aansluit bij jouw wensen en woonstijl. Het team van Keuken Totaal Enschede denkt dan ook tot in de kleinste details met je mee.

Door de jarenlange ervaring weten de adviseurs jouw ideeën haarfijn naar een prachtig 3D-ontwerp te vertalen. Wanneer het definitieve ontwerp is goedgekeurd, gaan de vakkundige monteurs aan de slag om de keuken te plaatsen. “Het gaat ons niet alleen om het verkopen van de keukens. Het is belangrijk dat je samen tot een goed ontwerp komt, deze tegen een scherpe prijs kan aanbieden en de klant honderd procent tevreden is,” legt Christiaan uit.

Keuken Totaal_4

Van landelijk tot industrieel

Zodra je de showroom van Keuken Totaal Enschede binnenstapt, valt je gelijk de diversiteit aan keukens op. Of je nu van knusse landelijke keukens houdt of van strak en modern, deze keukenspecialist heeft het in huis. “We bieden niet alleen nieuwe keukens aan, maar het is bij ons ook mogelijk om apparatuur en bestaande keukens te renoveren. Zo kunnen we bijvoorbeeld keukendeuren van een nieuwe folie- of laklaag voorzien en werkbladen en spoelbakken vervangen. Uiteraard worden alle werkzaamheden door onze eigen deskundige monteurs uitgevoerd.”

Begrip in regio Twente

Service en kwaliteit heeft Keuken Totaal Enschede hoog in het vaandel. Keukens worden op maat gemaakt in de eigen werkwerkplaats en het monteren van de keuken gebeurt door Christiaans vakkundige monteurs. Wat betreft keukenapparatuur werkt dit bedrijf enkel met leveranciers waarvan zij zeker weten dat eventuele storingen snel verholpen kunnen worden.

Het is dan ook niet zo gek dat Christiaans bedrijf en klantenbestand door de jaren enorm gegroeid is. “Het klinkt misschien een beetje cliché, maar wij zijn echt pas tevreden wanneer de klant dat ook is. Mocht er na de plaatsing toch nog iets zijn dat niet helemaal naar wens is, dan lossen we het zo snel mogelijk voor je op. Iedere klant dient netjes geholpen te worden en de prijs-kwaliteit moet goed zijn.”

Ben jij benieuwd wat Keuken Totaal Enschede voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Via deze virtuele rondleiding zie je tientallen voorbeelden van sfeervolle woonkeukens. Wie weet zit jouw droomkeuken er wel tussen!

keuken_keuken totaal enschede 5

5 x prachtige droomkeukens in Enschede

Van industrieel tot landelijk en van modern tot tijdloos. Wanneer het om droomkeukens gaat, zijn de ...

Meer over Keuken Totaal Enschede ontdekken?

Keuken Totaal Enschede speciaalzaken

Geopend09:00 - 18:00

De Ossenboer 32, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.