Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kaashuys Breij zit al bijna 34 jaar in Enschede: ‘Sommige klanten komen hier al sinds dag één’

Aangeboden door Kaashuys Breij 11 januari 2019

Kaashuys Breij mag zich met recht dé kaasspecialist in Enschede noemen. Sinds 1985 deelt Titus zijn liefde voor kaas met anderen en hij heeft een trouwe klantenkring opgebouwd. “Dit werk is prachtig om te doen, want ik kan andere mensen enthousiast maken met heerlijke producten. Dat sommige klanten al vanaf het begin bij mij komen, geeft aan dat ik goede producten heb.”

Voorliefde voor kaas

Zijn voorliefde voor kaas is al op jonge leeftijd ontstaan. Zijn ouders hadden een supermarkt in Oldenzaal en als kleine jongen was Titus regelmatig op de versafdeling te vinden. Niet zozeer om producten te verkopen, maar om een plakje kaas te snoepen. Na zijn opleiding aan de ondernemersschool gaat Titus aan de slag bij de Miro. Niet veel later maakte hij de overstap als filiaalhouder bij de kaascentrale in Almelo. Gedurende deze baan weet Titus het zeker: hij wil zijn eigen kaaswinkel beginnen.

Zuidmolen

Zijn droom wordt verwezenlijkt wanneer hij in 1985 zijn bedrijf Kaashuys Breij opstart. Samen met twee andere ondernemers, Poelier Mattemaker en Slager Entrecote, zitten zij maar liefst 32 jaar in de Zuidmolen. Inmiddels heeft Decathlon zijn intrede gemaakt en hebben Kaashuys Breij en Poelier Mattemaker een prachtig nieuwe locatie aan de Pijpenstraat bemachtigd.

Kaashuys Breij in de Zuidmolen
Kaashuys Breij heeft maar liefst 32 jaar in de kelder van de Zuidmolen gezeten

Trouwe klanten

Ondanks de toenemende leegstand in de Zuidmolen weten de klanten al die tijd hun weg naar Titus’ kaaswinkel te vinden. Ook met de verhuizing naar de Pijpenstraat blijft zijn zaak drukbezocht. Iedere klant loopt tevreden zijn winkel uit en sommigen van hen komen al sinds het begin bij Kaashuys Breij. “Het is mij heel veel waard dat ik mijn klanten goed kan helpen. Ik neem voor iedere klant de tijd en laat ze verschillende dingen proeven. Op deze manier kan ik de klant zelf laten beleven wat voor heerlijke producten er verkrijgbaar zijn,” zegt de kaasboer enthousiast.

Uitgebreid assortiment

Lutjewinkel kaas is Titus’ grootste trots. Hij kan je niet alleen veel vertellen over de verschillende soorten kaas, maar ook over de andere producten in zijn winkel. Zo verkoopt hij onder andere heerlijke tapas, bijpassende wijnen en smaakvolle worsten. Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk of cadeaupakket? Ook hiervoor ben je bij Kaashuys Breij aan het juiste adres! Voor ieder budget heeft Titus een passend cadeaupakket.


Meer over Kaashuys Breij ontdekken?

Kaashuys Breij kaaswinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Pijpenstraat 24, Enschede

Bekijk meer:kaaswinkels

adv.