Jordy: ‘Op Funda heeft ons makelaarskantoor een gemiddelde klantenwaardering van een 9,4’

Aangeboden door Marcel Kon Makelaardij Enschede 1 februari 2019

Februari is een bijzondere maand voor Marcel Kon Makelaardij. Het makelaarskantoor viert namelijk het twee-jarig bestaan van hun kantoor in Enschede. “Wij zijn een jong en gedreven team en we begrijpen de markt,” zegt mede-eigenaar Jordy Zwarteveen trots.

Marcel Kon Makelaardij

Marcel Kon Makelaardij staat voor ruim twintig jaar ervaring in de makelaardij in Borne, Hengelo, Enschede en omstreken. Het hoofdkantoor staat sinds 1995 in Borne en sinds 2017 is er een nieuw kantoor geopend in Enschede. Wat dit makelaarskantoor zo succesvol maakt, is dat zij een sterk regionaal karakter hebben. “Ik kom zelf uit Enschede, Nicky uit Hengelo, Nienke uit Haaksbergen en Miranda uit Oldenzaal. Op deze manier kunnen we optimaal gebruik maken van ons netwerk,” legt Jordy uit.

Gemiddelde klantenwaardering 9,4 van verkopers

Ze zijn het afgelopen jaar enorm gegroeid, hebben meer dan 200 woningen getaxeerd, circa 100 woningen verkocht en meerdere woningen verhuurd en aangekocht. Persoonlijk contact staat bij Marcel Kon Makelaardij met stip bovenaan. “Wij zijn dan ook super trots op het feit dat wij op Funda van onze verkopers een gemiddelde klantenwaardering van een 9,4 hebben. Hiermee staan we zelfs bovenaan in Enschede. Echt een super compliment voor ons team,” aldus Jordy.

Marcel Kon Makelaardij Enschede 5

“We zoeken echt de samenwerking op met onze verkopers. Dit begint al bij de eerste kennismaking. Wij vinden het belangrijk om allereerst te weten wie onze opdrachtgevers zijn. Wat zijn de wensen? Welke verwachtingen zijn er? En wat is de reden van verkoop? Op die manier kunnen we de juiste vertaalslag maken,” zegt de Enschedeër enthousiast.

WhatsApp groep met verkopers

De woningen gaan in de meeste gevallen nog steeds als warme broodjes over de toonbank, dus het is prettig om in deze overspannen woningmarkt snel in contact te kunnen komen met de makelaar. “Het verkopen van een woning is natuurlijk ontzettend spannend en wij begeleiden je volledig hierbij. We vinden het erg belangrijk om laagdrempelig te zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld een WhatsApp groep aangemaakt, zodat je ons ook gerust ’s avonds of in het weekend kunt appen. En ja, een reactie mag je dan natuurlijk ook van ons verwachten.”

Een streepje voor bij aankoop

Wanneer je in het klantenbestand zit van Marcel Kon Makelaardij, dan heb je als potentiële koper een streepje voor. “Wij taxeren veel woningen, hierdoor zijn wij snel in staat om een reële waarde van de woning vast te stellen. Daarnaast verlenen wij de bij ons ingeschreven woningzoekers toegang tot ons systeem. Dus zo weet je precies welke woningen er beschikbaar zijn vóórdat ze, in de meeste gevallen, op Funda komen te staan. Op deze manier vergroot je de kans om in aanmerking te komen voor jouw nieuwe (droom)woning.”

foto tekenen koopakte indebuurt

“Wij gaan dan met je mee op stap en verrichten vervolgens het gehele aankoopproces voor je. Onze aankoopklanten beoordelen ons zelf nog hoger, namelijk met een gemiddelde klantwaardering van een 9,6. En ook hier zijn wij uiteraard super trots op!”

Wat zal mijn woning waard zijn?

Heb je verhuisplannen en ben jij benieuwd hoeveel jouw woning waard is? Bekijk hier in enkele stappen wat de geschatte waarde van jouw woning is of maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Marcel Kon Makelaardij Enschede. Meer over Marcel Kon Makelaardij Enschede ontdekken?

Marcel Kon Makelaardij Enschede makelaars

Nu open09:00 - 17:30

Haaksbergerstraat 252, Enschede

Bekijk meer:makelaars

adv.