Jolinda: “Mond-tot-mond reclame is mijn grootste kracht”

Aangeboden door Moo! beauty and wellness 12 oktober 2018

Voor Jolinda de Olde was er geen twijfel over mogelijk dat ze ooit zelf een eigen bedrijf zou beginnen. In 2004 nam ze Institut de Beauté over en vier jaar later startte ze haar eigen salon. Inmiddels viert ze het 10-jarig jubileum van haar zaak Moo! Beauty and Wellness en ze hoopt dit werk nog jaren voort te mogen zetten.

Moo! Beauty and Wellness

Jolinda’s team is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Daarnaast biedt Moo! Beauty and Wellness ook andere behandelingen aan zoals permanente make-up, pedicure, manicure,
bruidsvisagie en waxen. Kortom, bij deze beautysalon kun je terecht voor elk vlak binnen beauty en wellness.

yourstyle_moo-5451

Blijven ontwikkelen

In de tien jaar dat Jolinda met haar salon aan de Brinkstraat zit, heeft ze al een groot klantenbestand opgebouwd. “Mond-tot-mond reclame is mijn grootste kracht. We hebben hier met z’n allen een huiselijke sfeer neergezet waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt,” legt Jolinda uit. Daarnaast vindt de Enschedese het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. “Veel salons richten zich op de cosmetische kant van schoonheid, terwijl ik me juist op de medische kant wil gaan richten. Dit is de toekomst.”

Medisch schoonheidsspecialist

Een medisch schoonheidsspecialist is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Denk bijvoorbeeld aan huidaandoeningen, acne, psoriasis en eczeem. Daarnaast schrijft een medisch schoonheidsspecialist geen medicatie voor, maar werkt nauw samen met dermatologen, huisartsen en andere professionals.

Keuzevrijheid

Doordat Jolinda de eigenaresse is van haar salon, beschikt ze over veel keuzevrijheid. “Ik mag zelf kiezen met welke merken ik wil werken. Daarom gebruik ik alleen producten waar ik honderd procent achter sta. De producten die wij in de salon gebruiken, zijn volledig op elkaar afgestemd voor een optimaal en gezond resultaat en jou te laten stralen. En de klant laten stralen, dat is hetgeen waar ik het allemaal voor doe. Het geeft zo’n geweldig gevoel wanneer je anderen blij kunt maken,” zegt Jolinda enthousiast.

Wil je zelf ervaren wat het team van Jolinda voor jou kan betekenen? Maak dan gelijk een afspraak.

Foto: YourStyle Fotografie
Foto: YourStyle Fotografie

Moo! beauty and wellness wellness

Nu open09:00 - 18:00

Brinkstraat 87, Enschede

Bekijk meer:wellness

adv.