Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jeroen is een geboren ondernemer: ‘Op het schoolplein verkocht ik al nep Björn Borg onderbroeken aan klasgenootjes’

Aangeboden door Specishops 6 februari 2019

Vanuit de zolderkamer bij zijn ouders begon de jonge Jeroen Boeve enkele fitness producten te verkopen via Marktplaats en eBay. Nu, zeven jaar later, is Specishops uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat jaarlijks tienduizenden orders door heel Nederland verzendt.

Nep Björn Borg onderbroeken

Jeroen is een geboren ondernemer. “Zo verkocht ik op het schoolplein al nep Björn Borg onderbroeken aan klasgenootjes. Maar toen mijn moeder een advocaat van Björn Borg achter zich aan kreeg, was het tijd om te stoppen,” vertelt Jeroen met een ondeugende blik in zijn ogen.

Tegenwoordig houdt Jeroen zich alleen nog maar bezig met producten van hoge kwaliteit. “Ons assortiment wordt speciaal voor ons geproduceerd en dit onderscheid ons van andere webshops. Daarnaast hebben we ook een fysieke winkel in Enschede.”

specishops enschede showroom
De showroom van Specishops

Bijbaantje

Het fundament voor Specishops is ontstaan toen Jeroen op zoek ging naar fitness elastieken om thuis mee te sporten. “Online vond ik uitsluitend buitenlandse aanbieders die deze producten per pallet verkochten. Zo’n grote hoeveelheid had ik zelf natuurlijk niet nodig, dus de rest verkocht ik via Marktplaats en eBay. Op deze manier kon ik naast mijn studie Small Business & Retail Management mooi wat bijverdienen,” zegt de Enschedeër enthousiast.

Groter pand

De verkoop vanuit het zolderkamertje heeft Jeroen anderhalf jaar volgehouden, maar door de aanhoudende vraag moest hij wel verhuizen naar een groter pand. Inmiddels is Specishops voor de derde keer binnen vijf jaar verhuisd en heeft Jeroen al vier werknemers in dienst.

Verpakkingsmateriaal en LED verlichting

Verder besluit hij het aanbod ook uit te breiden. Jeroen: “Omdat vrijwel elke online verkoper verpakkingsmateriaal nodig heeft, was hiermee het tweede bedrijfsmodel geboren. Ook de webwinkel in LED verlichting komt voort uit eigen behoefte.”

Ben je nieuwsgierig naar het gehele assortiment van Specishops? Neem dan alvast een kijkje op deze website.


Meer over Specishops ontdekken?

Specishops zakelijke dienstverleners

Gesloten09:00 - 20:00

Josink Hofweg 34 , Enschede

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.