Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sieger: ‘In deze regio kijkt men vaak eerst de kat uit de boom, maar met een Twentse tongval is het ijs snel gebroken’

Aangeboden door Elan Arbeidsinterventie B.V. 10 mei 2019

Aan strakke pakken doen ze bij Elan Arbeidsinterventie niet. Bij dit re-integratiebedrijf staat juist de gemoedelijkheid, persoonlijke benadering en deskundigheid voorop. “Die Twentse nuchterheid zie je duidelijk bij ons terug. Als jij het prettig vindt om plat te praten, doen we rustig met je mee,” zegt loopbaanbegeleider Sieger.

Elan Arbeidsinterventie

De drijvende krachten achter dit bedrijf zijn Sieger en Marianne, in het dagelijks leven ook een eenheid. Samen kozen ze ervoor om ook in werk hun positieve energie en sterke krachten te bundelen. Marianne komt zelf ook uit een ondernemersgezin. Eerder werkte zij meer dan twintig jaar op een afdeling personeelszaken, met re-integratie als haar specifieke aandachtsgebied.

marianne_elan arbeidsinterventie

Sieger heeft ruim dertig jaar werkervaring in de re-integratiebranche. De Enschedeër weet precies hoe hij zijn cliënten het beste kan begeleiden in hun huidige werksituatie of bij het vinden van een nieuwe baan. “Wie op zoek is naar een andere baan die beter past bij de eigen kwaliteiten of omstandigheden, kan daarbij veel steun ervaren van een professionele organisatie. Wij begeleiden onze klanten gedurende het gehele traject en we houden daarbij de voortgang constant in de gaten. Mensen vinden het fijn om een vast gezicht te zien. Daarom houden we onze lijntjes kort, waardoor we snel en doelgericht actie kunnen ondernemen.”

Regionaal netwerk

Elan Arbeidsinterventie heeft in de regio een breed en goed onderhouden netwerk van bedrijven. Daarnaast beschikken de loopbaan- en re-integratiebegeleiders over de juiste kennis van functies en beroepen en van de regionale arbeidsmarkt. “Uitgaand van de specifieke situatie van de cliënt bekijken wij naar wat zijn of haar wensen en mogelijkheden zijn. Samen werken we een plan uit dat de ander weer een nieuw perspectief biedt. Daarmee geven we mensen weer vertrouwen in de toekomst,” legt Marianne uit.

sieger_elan arbeidsinterventie

Fijne baan als basis voor een gelukkig leven

“Ik ben ervan overtuigd dat een fijne baan bijdraagt aan een prettig en gelukkig leven,” zegt Sieger enthousiast. Elan Arbeidsinterventie doet er dan ook alles aan om jou naar die fijne baan te begeleiden of om jou te helpen weer happy te worden in jouw eigen werk. “Wat ons werk zo mooi maakt, is dat wij echt iets voor de ander kunnen betekenen. Enerzijds help je de werknemer en aan de andere kant neem je ook de werkgever veel werk uit handen. We krijgen veel leuke reacties en mensen zijn erg dankbaar voor de manier waarop ze door ons begeleid worden.”

Merk jij dat je niet meer helemaal gelukkig bent in je werk of zit je tegen een burn-out aan? Dreig jij wegens reorganisatie je baan te verliezen en voel je je ver verwijderd van de huidige arbeidspatronen? Het team van Elan Arbeidsinterventie staat voor je klaar. Neem eenvoudig contact op en vind jouw werkgeluk weer terug.


Meer over Elan Arbeidsinterventie B.V. ontdekken?

Elan Arbeidsinterventie B.V. dienstverlening

Geopend09:00 - 17:00

Zuiderval 94-1, Enschede

Bekijk meer:dienstverlening

adv.