Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom Robert en zijn team echte sfeermakers voor binnen en buiten zijn

Aangeboden door Thuis bij Schokker 4 mei 2020

Ben jij ook zo’n liefhebber van woonprogramma’s? En zou je het liefst jouw woning eens onder handen laten nemen door een professional? Dat kan! In dit artikel legt woonspecialist Robert uit waarom hij en zijn team de echte sfeermakers voor binnen en buiten zijn.

Van raamdecoratie en vloerbedekking tot aan zonwering en buitentapijt: Robert levert het totaalplaatje. Hij is de eigenaar van Thuis bij Schokker en hier ben je aan het juiste adres voor interieuradvies. “We leveren geen standaard producten, maar alles is maatwerk. Voor ieder prijsniveau hebben we meerdere producten, dus er zit altijd wel iets tussen wat aan jouw budget én wensen voldoet.”

Familiebedrijf

Nu denk je misschien: Schokker, die naam komt me bekend voor. Dat kan goed kloppen, want Roberts vader is al sinds 1981 een bekende in de zonweringbranche. “Ik heb altijd geroepen dat ik mijn vaders bedrijf niet over wilde nemen, want ik wist hoeveel werk het was. Maar uiteindelijk hebben we de handen ineen geslagen”, legt Robert uit.

Robert werkte hiervoor namelijk als zelfstandige in de stoffering. Doordat zijn bedrijf steeds verder groeide, had hij eigenlijk onvoldoende opslagruimte. En aangezien zijn vader de zaak wilde verkopen omdat hij inmiddels al pensioengerechtigd was, bleek dit een mooie mogelijkheid te zijn om beide branches samen te voegen.

zonnescherm

Klantencontact is het mooiste wat er is

Wat Robert het allerleukst aan zijn werk vindt, is het contact met zijn klanten. “Het maakt mij niet uit of ik nou zonwering verkoop of een buitentapijt, het is gewoon super dat je iets voor de ander kan betekenen. Zo’n tachtig procent van onze klantenkring is via mond-tot-mondreclame bij ons terecht gekomen. Het aanbod in raamdecoratie, stoffering en PVC vloeren is groot in onze stad, maar toch kiest de klant ervoor om bij ons te komen. Juist om wie wij zijn en onze benadering. Dat vind ik wel echt een groot compliment”, zegt de Enschedeër trots.

Volgens de laatste woontrends

Thuis bij Schokker volgt de interieurtrends altijd op de voet. Dus heb jij plannen voor een toffe tuinkamer? Ben je uitgekeken op die nietszeggende gordijnen? Of wil je ook zo’n prachtige visgraatvloer in de woonkamer? Breng dan gewoon eens een bezoekje aan de showroom van Thuis bij Schokker en laat je inspireren. Of doe online alvast wat ideeën op.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thuis bij Schokker. Meer over Thuis bij Schokker ontdekken?

Thuis bij Schokker speciaalzaken

Geopend12:00 - 17:00

Kuipersdijk 96, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.