Brigitte: “Ieder product in onze zaak heeft zijn eigen verhaal”

Aangeboden door De Kokkerette 26 oktober 2018

We kunnen enorm genieten van goed en lekker eten, maar weet jij tegenwoordig nog waar de producten precies vandaan komen? Bij De Kokkerette werken ze enkel met pure en verse producten die met zorg geselecteerd zijn. “Zo wordt onze chocolade in een piepkleine chocoladefabriek in Italië gemaakt,” zegt eigenaresse Brigitte enthousiast.

De Kokkerette

Je kijkt je ogen uit wanneer je deze sfeervolle zaak binnenstapt. Van huisgemaakte maaltijden tot uiteenlopende Italiaanse delicatessen, bij De Kokkerette worden jouw smaakpapillen goed verwend. De Kokkerette is een traiteur, de locatie voor heerlijke (afhaal)gerechten en delicatessen, catering en maaltijdenservice. Daarnaast kun je er ook kookworkshops volgen die door de zussen Brigitte en Yvonne zelf gegeven worden.

de-kokkerette
Foto: Facebook De Kokkerette

Familiebedrijf

Iets meer dan een jaar geleden zijn de zusjes hun eigen zaak gestart. “Onze ouders hebben altijd een traditionele slagerij met maaltijdservice in Hengelo gehad. Dit concept hebben we verder uitgebreid door het in een nieuw jasje te steken,” legt Brigitte uit.

Carrièreswitch

Zowel Brigitte als Yvonne hebben een carrièreswitch gemaakt om hun droom waar te maken. “Ik vond het niet eng om deze stap te zetten, want uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om iets te doen wat ons écht gelukkig maakt. Namelijk met veel passie en zorg verse maaltijden bereiden,” vertelt Brigitte trots.

de-kokkerette-2

Passie voor pure producten

De samenwerking tussen de twee zussen gaat uitstekend. “Het voelt heel vertrouwd en we vullen elkaar perfect aan,” zegt Yvonne. Alles wat ze doen, doen ze uit passie voor lekker koken. De Kokkerette staat bekend om haar assortiment van verfijnde streekproducten en de duidelijke herkomst. “Zo werken we onder andere samen met een palingkwekerij uit Delden en vleesboerderij Erve Groot Avest in Hengelo.”

1-jarig bestaan

Het 1-jarig bestaan van De Kokkerette laten Brigitte en Yvonne natuurlijk niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan. Daarom krijgt iedere klant in de week van 5 tot en met 10 november een zelfontwikkelde fuet worst met vleugje anijs.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Kokkerette. Meer over De Kokkerette ontdekken?

De Kokkerette restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Deurningerstraat 19-21, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.