Branko en Edwin zijn de vakmannen die jouw naaimachine repareren

Aangeboden door Schuring Naaimachines & Inspiratie 15 maart 2019

Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een defecte machine, de monteurs van Schuring Naaimachines & Inspiratie zorgen ervoor dat jouw machine binnen 72 uur wederom in topconditie is. “Iedere klant moet bij ons met een goed werkende machine de winkel verlaten. We hopen hen pas drie jaar later weer terug te zien, want dan is het tijd voor een reguliere onderhoudsbeurt,” zegt Edwin lachend.

Reparatie met originele onderdelen

Het maakt niet uit of het om een reparatie van een naaimachine uit de jaren ’80 gaat of om de nieuwste coverlockmachine. Want met een gezamenlijke werkervaring van ruim 25 jaar weten Branko en Edwin vrijwel iedere machine te repareren. “Wij kunnen de reparaties binnen drie dagen uitvoeren, omdat we veel originele onderdelen op voorraad hebben. Hierdoor kunnen we gelijk aan de slag,” legt Branko uit.

Reserveonderdelen van oude machines

Soms komt het bij oudere machines voor dat specifieke onderdelen niet meer geproduceerd worden, maar gelukkig is er nog geen man overboord. Schuring Naaimachines bestaat namelijk al sinds 1961 en ze hebben veel oude documentatie en reserveonderdelen van oude naaimachines bewaard. Dus daar kunnen de heren ook veel kennis en informatie uit halen.

schuring naaimachines reparatie_2

Zes maanden garantie

Om de nieuwste ontwikkelingen bij te houden volgen Branko en Edwin regelmatig trainingen en technische cursussen. Hierdoor is hun kennis altijd up-to-date en kunnen ze de machines zorgvuldig repareren. De mannen hechten veel waarde aan hun kwaliteit en service. “Daarom krijg je zes maanden volledige garantie op de door ons uitgevoerde reparaties.”

Haal-en brengpunten buiten Enschede

Doordat er niet veel reparatiemogelijkheden in de regio zijn, weten veel mensen Schuring Naaimachines & Inspiratie al te vinden. Ook mensen buiten Enschede kunnen voor de reparatie van hun machine bij dit bedrijf terecht. Zo hebben ze haal-en brengpunten in Losser, Delden, Oldenzaal, Hengelo, Haaksbergen en Almelo. De machines worden iedere dinsdag opgehaald en een week later kun je ze weer ophalen. Ben je niet in de gelegenheid om een (grote) machine naar de winkel te brengen? Geen probleem, er kan ook een afspraak gemaakt worden dat de machine bij jouw thuis wordt opgehaald.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schuring Naaimachines & Inspiratie. Meer over Schuring Naaimachines & Inspiratie ontdekken?

Schuring Naaimachines & Inspiratie

Nu gesloten09:30 - 18:00

Korte Hengelosestraat 23, Enschede

adv.