Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Na jaren dansles gegeven te hebben in Dubai en Spanje opent Ingrid haar eigen dansschool in Enschede

Aangeboden door Al Hayat Dance 3 mei 2019

Ingrid Sabajo heeft wereldwijd haar liefde voor het dansen al met veel mensen mogen delen. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat jouw etnische achtergrond is, de passie voor het dansen is hetgeen dat men met elkaar verbindt. Ook jij kan danslessen bij Ingrid volgen, want op zaterdag 4 mei opent ze haar eigen dansschool Al Hayat Dance in Enschede.

30 jaar ervaring

Dansen zit Ingrid in het bloed, want als 4-jarig meisje stond ze al enthousiast mee te dansen voor de tv. Toen ze een keuze moest maken wat ze later wilde worden, was de beslissing snel gemaakt. Ze volgde een opleiding tot dansdocent, gaf twee jaar salsalessen in Spanje en verbleef zeven jaar in Dubai om buikdanslessen te verzorgen. “Wat ik het allerleukst vind is mijn kennis over te dragen naar anderen en niet om zelf op het podium te staan. Op de eerste plaats ben ik dansdocent en daarnaast treed ik voor mijn eigen plezier op,” legt Ingrid uit.

al hayat dance_buikdansen

Iedereen kan het leren

Ingrid heeft zich gespecialiseerd in buikdanslessen, maar biedt verder ook Zumba en Bollywood dansen aan. Het maakt volgens de Enschedese niet uit hoe flexibel of hoe oud je bent, iedereen kan het leren. “Bij de Arabische vrouw zit de bewegingen er makkelijker in, omdat dansen een groot deel van hun cultuur is. Maar dit betekent niet dat de Nederlandse vrouw de techniek niet onder de knie kan krijgen. Soms hebben zij iets meer tijd nodig om het te leren, maar hierdoor zijn ze juist ook erg gedreven. Ze zijn er echt wekelijks,” zegt de dansdocent enthousiast.

Ingrid geeft iedere cursist de persoonlijke aandacht en legt alles goed uit. “De lessen zijn best pittig, maar ook erg gezellig,” laat een van haar cursisten weten. “Ik merk vooruitgang in de soepelheid en een beetje in mijn spieren. Ik ga altijd met veel plezier naar de lessen!”

Al Hayat Dance

Na een aantal jaren een ruimte gehuurd te hebben binnen Deiana Sports aan het Gronausevoetpad, heeft Ingrid besloten om haar eigen dansschool te openen. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 4 mei aan De Klomp 122 in Enschede. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur kun je onder het genot van een hapje en drankje van de Oriëntaalse sferen en een buikdansshow genieten. Wil je zelf ook uitproberen of buikdansen iets voor je is? Schrijf je die dag dan in voor een gratis proefles! Tevens wordt er onder de bezoekers een maand lang gratis dansen verloot.

al hayat dance_1

Meer dan danslessen alleen

Nu Ingrid haar eigen dansschool gaat openen, heeft ze ook de mogelijkheid om verder uit te breiden. Bij Al Hayat Dance kun je dus niet alleen terecht voor buikdanslessen, maar ook voor kinderfeestjes en workshops. Bekijk hier de mogelijkheden.

Ook gaat ze vanaf de zomer beginnen met Belly Body Beats en werelddansen voor kinderen. “Elk nieuw lid wordt door de groep warm onthaald. De onderlinge sfeer is erg prettig en het komt regelmatig voor dat er nieuwe vriendschappen ontstaan. Ook buiten de danslessen ondernemen we veel dingen.” Dansen bij Al Hayat Dance is dus niet alleen goed voor jouw lichaam en geest, maar ook op sociaal vlak kan het je veel opleveren!


Meer over Al Hayat Dance ontdekken?

Al Hayat Dance dansscholen

De Klomp 122, Enschede

Bekijk meer:dansscholen

adv.