Dit is het programma van de HOI introductieweek

Door Rebecca Tank 7 augustus 2018

Op woensdag 29 augustus en donderdag 30 augustus wordt het straatbeeld van de Enschedese binnenstad gekenmerkt door eerstejaarsstudenten in felgekleurde t-shirts. De HOI introductieweek gaat namelijk van start en dit is het programma:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

HOI introductieweek

De HOI introductieweek is dé perfecte manier om te ontdekken hoe ontzettend gaaf ons mooie Enschede is. In groepjes van tien tot vijftien personen worden de eerstejaarsstudenten door ouderejaarsstudenten op sleeptouw genomen. Ook als je al in Enschede woont is het zeker de moeite waard om aan de introductieweek mee te doen.

Programma 29 augustus

10.00 – 12.00 uur: Meet the parents! Diverse ruimtes Saxion Hoofdgebouw

De academiedagen zijn voorbij en de HOI 2018 begint! Tijdens Meet the parents ga je kennis maken met jouw HOI-Papa’s en/of HOI-Mama’s, dit zijn de ouderejaars die met jullie (de kiddo’s) mee gaan naar de activiteiten en alles kunnen vertellen over de stad, de hogeschool en het studeren.

12.00 – 13.00 uur: Lunch + welkomstwoord, Saxionplein

Na het kennismaken staat er een lunch voor jullie klaar en zal de HOI 2018 officieel van start gaan. Tijdens de lunch zal Ineke van Oldeniel, lid van het College van Bestuur, jullie welkom heten. Dit zal gedaan worden op het Saxionplein, het plein voor het Ko Wieringa gebouw, te herkennen aan het grote kunstwerk op het plein.

13.00 – 17.00 uur: Saxion Summer Festival, Volkspark

In de middag vindt het Saxion Summer Festival plaatst in het Volkspark. Het Volkspark ligt op loopafstand van Saxion. Hier kun jij onder het genot van een lekker koel drankje en chille deuntjes van de DJ langsgaan bij verschillende verenigingen (bijv. studie- en sportverenigingen) om erachter te komen wat jij nog meer naast je studie kan doen. Zo is er ook een groot aantal activiteiten die jij met jouw groepje kan beoefenen. Misschien ben jij wel de snelste op de langste stormbaan van Nederland!

17.00 – 19.00 uur: Buffet, De Jaargetijden (Volkspark)

In het Volkspark ligt Parklocatie De Jaargetijden, dat deze dag voor jullie een heerlijk buffet verzorgt. Zo kun jij een goede bodem leggen voor het introductieconcert. Ook zouden jullie alvast kunnen bepalen naar welke activiteit jullie de dag erna gaan.

19.30 – 01.00 uur: Introductieconcert, Oude Markt

Nadat de buikjes weer gevuld zijn zal het introductieconcert van start gaan op het horecaplein van Enschede, de Oude Markt.  Headliner tijdens het Introductieconcert is niemand minder dan Jett Rebell. De upcoming act is Rilan & the Bombardiers. Afsluiter deze avond zijn de Daredevils, een mash up band, die het publiek op de Oude Markt vermaakt met een show met classics en actuele hits.

19.30-20.00 uur: DJ
20.00-21.00 uur: Rilan & The Bombardiers
21.00-21.45 uur: DJ
21.45-23.00 uur: Jett Rebel
23.00-23.30 uur: DJ
23.30-01.00 uur: Daredevils
01.00u – … uur: Afterparties, meerdere locaties.    

Programma 30 augustus

10.00 – 12.00 uur: Vroege vogel programma, diverse ruimtes Saxion Hoofdgebouw

12.00 – 13.00 uur: Lunch2go, Saxionplein

13.00 – 15.00 uur: Vrije activiteit ronde 1, diverse locaties

Op de donderdag kun je met jouw groepje meedoen aan verschillende uiteenlopende activiteiten. De keuze is reuze en helemaal aan jullie zelf! Kies er bijvoorbeeld voor actief de top van de klimwand in klimcentrum Arque te halen of ga lekker relaxed een potje poolen in Snooker- en poolcentrum Enschede.

15.00 – 17.00 uur: Vrije activiteit ronde 2, diverse locaties

17.00 – 20.30 uur: BBQ en DJ, Saxionplein

Na de activiteiten staat er een BBQ op jullie te wachten op het Saxionplein. Tijdens deze BBQ kunnen jullie zelf het vlees omdraaien. Op de achtergrond zal een DJ wat lekkere plaatjes door speakers knallen om jullie alvast een beetje op te warmen voor het HOI-Eindfeest.

21.00 – 01.00 uur: HOI Eindfeest, De Jaargetijden (Volkspark)

De HOI en daarmee de introductie week komt alweer bijna tot z’n einde, maar uiteraard niet zonder hét HOI Eindfeest. Dit feest zal plaatsvinden in de Jaargetijden, hier hebben jullie een dag eerder ook het buffet gehad. In De Jaargetijden zullen alle drie de zalen open zijn, elk met een ander genre muziek. Voor ieder wat wils dus!

01.00u – ……. : Afterparties, meerdere locaties

Uiteraard is het ook deze dag weer mogelijk om het nachtleven van Enschede te verkennen. Ga verder waar jullie gisteren gebleven waren of probeer wat nieuws. Ga bijvoorbeeld naar de studentensociëteit van Saxion, de Generaal!  Uiteraard gaat het ook deze dag weer door tot in de vroege uurtjes.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶