Uniek in Enschede: heerlijke crêpes van Het Koffiepunt

Aangeboden door Het Koffiepunt 31 januari 2018

Wat krijg je als je verse aardbeien, merengue, MonChou, amaretti en aardbeiensaus met een crêpe combineert? Een heerlijke Strawberry Cheesecake crêpe! Het Koffiepunt is op dit moment de enige zaak in Enschede waar je deze lekkernij kunt bestellen. Wil je liever een eigen crêpe samenstellen? Geen probleem, Marloes en Patrick halen jouw favoriete ingrediënten in huis om de lekkerste crêpe te bereiden. 

Beleving

Het sfeervolle pand aan De Heurne heeft alles in huis om te genieten van een goed kop koffie of verse thee. Daarnaast verkopen zij ook koffieapparatuur en kun je jouw favoriete koffiebonen of thee kopen om thuis te consumeren. Het personeel heeft kennis van zaken en samen brengen zijn hun passie voor koffie met veel liefde over op hun gasten. Sinds een paar maanden bereidt Het Koffiepunt ook verse crêpes. Niet alleen de kwaliteit van de crêpe staat bij Het Koffiepunt centraal, ook de bereidheid om net een stapje verder te gaan. Zo vinden Patrick en Marloes het bijvoorbeeld geen enkel probleem om op de wensen van hun gasten in te spelen. “Wil jij liever een chocoladereep op jouw crêpe? Dan haal ik gelijk Mars, Twix, Maltesers, Snickers, Bounty en Kinder Bueno in huis,” zegt Patrick lachend.

het-koffiepunt-8

Van zoet tot hartig

Op de kaart staan verschillende soorten crêpes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit zoete crêpes met chocolade, aardbeien of poedersuiker. Ook voor de liefhebber van hartige crêpes valt er genoeg te kiezen. Een crêpe leent zich namelijk uitstekend om belegd te worden met gerookte zalm, spinazie en roomkaas. Daarnaast biedt Het Koffiepunt om de vier weken een maandspecial aan. Zo heeft ook de vaste klant iedere maand iets nieuws te kiezen.

Crêpe to go

Ook voor gasten die geen tijd hebben om rustig te gaan zitten, biedt Het Koffiepunt een uitkomst. Op dit moment zijn zij druk bezig om een uitgifteraam aan de zijkant van het pand te realiseren. Zo kun je super gemakkelijk jouw favoriete snack bestellen en dit onderweg naar de trein opeten. Zelfs over de verpakking is nagedacht. Er zit een handige inkeping in de houder, zodat je de crêpe op kunt eten zonder dat je gezicht in de verpakking verdwijnt. Ideaal!

Op locatie

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid waar jij jouw gasten wil verblijden met verse crêpes? Ook daarvoor kun je bij Het Koffiepunt terecht. Naast de winkel bieden zij ook de mogelijkheid om crêpes op locatie te kunnen bereiden. Zo kun je op elk denkbare locatie van jouw favoriete lekkernij genieten.

Het Koffiepunt beschikt over super handige to go verpakkingen
Eet smakelijk!
Je kunt ook je eigen crêpe samenstellen

Het Koffiepunt koffiebars

nu open09:00 - 21:00

De Heurne 23, Enschede

Bekijk meer:koffiebars