Tom Voogsgerd: ‘Een rouwbloemstuk is niet zomaar een bloemetje, maar een vertaling van emoties’

Aangeboden door Voogsgerd Bloemen 26 februari 2019

Een rouwbloemstuk heeft een belangrijke plek bij een uitvaart. Bloemen zijn namelijk een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. Het team van Voogsgerd Bloemen stelt alles in werk om jouw laatste bloemengroet naar wens te verzorgen.

Rouwbloemstukken met een betekenis

Voogsgerd Bloemen heeft zich door de jaren heen geprofileerd als specialist op het gebied van rouwbloemwerk. Alle rouwbloemstukken worden vakkundig door het team zelf gemaakt. Op hun website hebben ze tientallen voorbeelden van rouwbloemstukken staan, maar dit wil niet zeggen dat dit de enige opties zijn.

“In goed overleg zijn de mogelijkheden vaak onbeperkt. Wij kunnen bijvoorbeeld iets persoonlijks in het bloemstuk verwerken,” legt Tom Voogsgerd uit. Zo kun je ervoor kiezen om de rouwkrans in de vorm van een hartje te laten maken. Het is zelfs mogelijk om het logo van jouw favoriete voetbalclub na te laten maken.

Bloemen uit eigen tuin

Tom en zijn team steken veel tijd en energie in hun bloemstukken. Ze vinden het dan ook fijn om te horen dat ze een steentje hebben kunnen bijdragen aan een mooi afscheid. “We hebben ooit voor een meneer een rouwbloemstuk gemaakt met bloemen uit zijn eigen tuin. Deze man was helemaal verzot op zijn tuin en een persoonlijker rouwboeket hadden we voor hem niet kunnen maken.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Voogsgerd Bloemen. Meer over Voogsgerd Bloemen ontdekken?

Voogsgerd Bloemen bloemisten

Nu gesloten08:00 - 17:00

H.J.van Heekplein 60b, Enschede

Bekijk meer:bloemisten

adv.