Tablet-achtige bediening, cloudopslag en wifi: dit is de naaimachine anno 2018

Aangeboden door Schuring Naaimachines & Inspiratie 27 juni 2018

Hoe makkelijk zou het zijn wanneer een naaimachine je stap voor stap uitlegt hoe je kleding moet naaien? Dat je via je eigen account inlogt op jouw Cloud omgeving, met een druk op het beeldscherm de nieuwste patronen kunt downloaden en via tutorials precies weet welke stappen je moet nemen? Met de PFAFF performance icon is dit allemaal mogelijk en het team van Schuring Naaimachines & Inspiratie laat je graag kennis maken met deze top of the line naaimachine.

PFAFF performance icon

Je hebt veel bedieningsgemak van de PFAFF performance icon. “Wanneer je vragen hebt over bepaalde technieken toets je dit in op het beeldscherm. Je selecteert wat je graag wilt weten en dan opent zich een extra menu met de instructies. Daarin staat een duidelijke uitleg en je krijgt een lijstje van materialen die je op dat moment nodig bent. Aan de hand van een filmpje laat de naaimachine je duidelijk zien wat je moet doen.”

“Doordat je veel werkruimte hebt, kun je ook grotere stukken maken. Het is niet alleen geschikt voor het normale naaiwerk, maar je kan er ook heel mooi mee quilten en tassen maken. Het leuke van deze naaimachine is dat je er veel verschillende steken mee kunt maken. Zo zitten er ook naaldkunststeken op. Daar kun je veel creatieve dingen mee doen,” legt Nathalie enthousiast uit.

pfaff-performance-icon-naaimachine
Via het beeldscherm kun je onder andere aangeven welke steken je wilt gebruiken

Ook geschikt voor beginners

Nathalie geeft aan dat het wel handig is om iets van kennis over naaien te hebben. “Voor iemand die pas begint, werkt deze machine heel duidelijk. Je ziet en leest wat je precies moet doen. Mocht je er alsnog niet uitkomen, dan zijn wij er altijd om vragen te beantwoorden. Je kan heel gemakkelijk bellen en dan gaan wij achter de machine zitten. Dan krijg je van ons de uitleg waar je op moet drukken. Zo zorgen we dat je alles uit de machine haalt wat er daadwerkelijk in zit,” zegt Nathalie.

Pfaff performance-icon-Schuring-naaimachine
De PFAFF performance icon

PFAFF weekend

Schuring Naaimachines & Inspiratie organiseert regelmatig interessante workshops en evenementen. Zo kun je in het weekend van 30 juni en 1 juli tijdens het PFAFF weekend kennis maken met alle mogelijkheden van deze innovatie naaimachine. “We willen klanten de mogelijkheid bieden om niet alleen de PFAFF performance icon uit te proberen, maar ook alle andere machines van PFAFF. De machines staan al klaar en je kan zo achter de naaimachine gaan zitten. De klant mag materiaal van thuis meenemen en ervaren hoe de machine naait. Zo kunnen zij een heldere keuze maken welke machine bij hen past. Daarnaast zorgen we voor een hapje en een drankje en bieden we een aantrekkelijke introductie korting aan,” vertelt eigenaar Michel.

Het PFAFF weekend is gratis te bezoeken. Op zaterdag 30 juni staan de PFAFF naaimachines voor je klaar tussen 11.00 uur en 15.00 uur en op zondag 1 juli van 12.00 uur tot 16.00 uur. Tot dan!

Schuring Naaimachines & Inspiratie

nu gesloten10:00 - 17:00

Korte Hengelosestraat 23, Enschede