Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Dan moet je bij Concordia zijn

Aangeboden door Concordia (Langestraat) 21 februari 2018

In Enschede zitten talloze gelegenheden om een geslaagd kinderfeestje te houden. Zo kan je bijvoorbeeld de kinderen meenemen naar een indoor speeltuin, een zwemfeestje organiseren of gaan midgetgolfen. Maar wist je dat je ook bij Concordia terecht kunt voor een origineel kinderfeestje? Hoe gaaf is het om onder leiding van een theaterdocent je eigen toneelstuk te maken?

Concordia

Concordia is niet alleen een prachtige theater waar mensen kunnen genieten van spraakmakende films en uiteenlopende exposities. Dit theater is ook uitermate geschikt om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met kunst en theater. Bij Concordia kunnen kinderen hun feestje vieren met zes of meer vriendjes en vriendinnetjes. Dit feestje is te combineren met een jeugdfilm, een theatervoorstelling of een creatieve workshop.

concordia kinderfeestje

Kunst is leuk

Niet iedereen denkt bij het woord kunst meteen aan een kinderfeestje of verjaardag. En dat maakt een kinderfeestje bij Concordia zo anders en origineel. Wist je dat het ontwerpen van je eigen t-shirt met verschillende patronen en kleuren ook een vorm van kunst kan zijn? Bij Concordia kun je kiezen uit verschillende soorten kinderfeestjes: workshops beeldende kunst, workshop theater of workshop films. Voor een compleet overzicht van aanbod en prijzen, kun je terecht op de website van Concordia.

Geen feestje is hetzelfde

Wat een kinderfeestje van Concordia zo uniek maakt, is dat geen enkel feestje hetzelfde is. De workshopbegeleider kijkt namelijk altijd naar de energie van de groep en past daar de workshop op aan. “Bij de workshop theater krijgen kinderen de mogelijkheid om kostuums aan te trekken en iemand anders te spelen. Het is heel gaaf om te zien dat je een kind helemaal op ziet bloeien. Vooral wanneer kinderen van nature verlegen zijn en zich op het toneel helemaal inleven in hun rol,” zegt Marlies, theaterdocent bij Concordia.

kinderfeestje-concordia-2
Tijd voor cadeaus en cake!

Persoonlijke aandacht voor elk kind

Bij ieder kinderfeestje krijgen de kinderen ranja en een feestelijke cake. Daarnaast mag de jarige plaatsnemen op een speciaal versierde stoel, wordt de feestmuts op gezet en mag hij of zij nog een cadeautje uitkiezen van Concordia. Niet alleen de jarige wordt in het zonnetje gezet, ook de andere kindjes krijgen een moment waarop zij de jarige kunnen feliciteren.

Voorjaarsvakantie

Heeft jouw zoon of dochter net een kinderfeestje gehouden, maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar de workshops van Concordia? Geen probleem! In de voorjaarsvakantie en op verschillende zaterdagen worden workshops georganiseerd. Tot en met zondag 4 maart is de expositie Speel je mee? nog aanwezig. Een levensgroot bordspel brengt je langs verschillende kunstwerken. Bij de ene heeft de kunstenaar gespeeld in zijn atelier, bij een andere speelt het kunstwerk met jou! En bij de volgende mag jij spelen, dingen veranderen en zo van een bestaand kunstwerk jouw eigen kunstwerk maken.

Niet alleen de expo met workshops is te bezoeken in de voorjaarsvakantie, ook draait er een leuke kinderfilm en is op dinsdagmiddag een jeugdvoorstelling gebaseerd op Ieorg Idur van Roald Dahl in het theater.

Alle zintuigen worden geprikkeld. Wat ruik en zie je?
Speel je mee? brengt je langs verschillende kunstwerken die je zelf mag ervaren
Kinderen kijken met een hele open blik naar kunst

Concordia (Langestraat) entertainment

Nu open10:00 - 17:00

Langestraat 56, Enschede

Bekijk meer:entertainment