Krazy Kangaroo is een van de grootste trampolineparken van Nederland

Aangeboden door Krazy Kangaroo Enschede 29 november 2017

Op vrijdag 1 december 2017 opent Krazy Kangaroo haar deuren. Met een oppervlakte van 2700 vierkante meter behoort Krazy Kangaroo tot een van de grootste indoor trampolineparken van Nederland. Naast een divers aanbod van toestellen is er ook een heus ninja parcours aanwezig zodat jij jouw vaardigheden, kracht en behendigheid kunt trainen.

Urban vibe

Voordat je ook maar een voet op een trampoline hebt gezet, word je al overdonderd door het gave interieur en de urban vibe die er bij Krazy Kangaroo hangt. Op meerdere plekken in de hal zijn stoere zitjes gecreëerd waar je heerlijk kunt relaxen. Daarnaast is er een pooltafel aanwezig en kun je alvast inspiratie opdoen voor sprongen via het 65-inch beeldscherm dat extreme sporten toont.

krazy-kangaroo-enschede
Industriële sfeer

Samen met vrienden

Krazy Kangaroo is de ideale plek om samen met je vrienden een avond door te brengen. Het trampolinepark richt zich voornamelijk op de oudere jeugd, maar op gezette tijden is het mogelijk dat kinderen tussen de vijf en tien jaar onder begeleiding van een volwassene mogen springen tijdens de kidsjump.

Krazy Kangaroo
Foto: Krazy Kangaroo

Tarieven

De entree voor deze hal bedraagt 11,- euro en hiermee kun je een uur van de trampolines gebruik maken. Heb je de smaak net te pakken en wil je langer blijven? Dan kun je aansluitend een tweede uur boeken voor 9,- euro. Per uur worden er maximaal 160 mensen toegelaten in het trampolinepark, zodat je optimaal gebruik kunt maken van alle area’s.

Veiligheid

Trampolinespringen is niet geheel zonder risico en daarom worden vooraf duidelijke veiligheidsinstructies gegeven. Iedere bezoeker dient een vrijwaringsformulier te tekenen en moet verplicht speciale Jump sokken dragen waarmee je extra grip hebt. De professionele begeleiding in de hal is niet alleen aanwezig om toezicht te houden, maar ook om je toffe tricks en salto’s te leren. Zo word je bij elk bezoek beter.

Krazy Kangaroo
Foto: Krazy Kangaroo

Uitgebreide menukaart

Na alle lichamelijke inspanningen kun je lekker relaxen in het horecagedeelte. Krazy Kangaroo beschikt over een uitgebreide menukaart met zoveel lekkers dat je bijna niet kunt kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Krazy Burger, nachos met kaas en verschillende dips, luxe broodjes of robuuste tosti’s? Alle gerechten worden vers in de open keuken bereid.

Combi deal

Wanneer je samen met vrienden het trampolinepark gaat bezoeken, is het ook mogelijk om voor een combi deal te kiezen. Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Zo heb je voor 16,75 euro per persoon een uur toegang tot de hal, krijg je een grote petfles frisdrank, een boerentosti en wordt er een tafel voor jullie groep gereserveerd. De overige mogelijkheden vind je hier.

Krazy Kangaroo Enschede sportcentra

nu gesloten14:30 - 23:00

De Reulver 120 , Enschede

Bekijk meer:sportcentra