Met een gedenksieraad kun je jouw dierbare altijd dichtbij je dragen

Aangeboden door Juwelier Anneveld 19 juli 2018

Het verlies van een dierbare blijft moeilijk, ongeacht of het recentelijk of lang geleden gebeurd is. Door middel van een mooi gedenksieraad heb je toch nog een tastbare herinnering aan degene die niet langer onder ons is. Op deze manier kun je jouw dierbare altijd dichtbij je dragen.

Gedenksieraad

Een gedenksieraad is misschien wel een van de meest bijzondere sieraden die men kan dragen. De holte van het sieraad wordt namelijk gevuld met de as van de overledene. Een assieraad is heel persoonlijk en daarom vind je bij Juwelier Anneveld een ruime collectie met sieraden in allerlei stijlen en vormen. Zo vind je altijd een hanger die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Betaalbaar

Veel uitvaartcentra bieden ook gedenksieraden aan, maar deze zijn doorgaans iets prijziger dan de gedenksieraden bij Juwelier Anneveld. Er komen al genoeg kosten bij een uitvaart kijken en daarom is het wel net zo prettig dat deze sieraden betaalbaar blijven. Je hebt al een mooie hanger voor 95 euro in het zilver en daarnaast zijn er ook gouden gedenksieraden verkrijgbaar. Verder wordt het sieraad door de juwelier zelf gevuld en is het mogelijk om persoonlijk bij dit moment aanwezig te zijn.

De gedenksieraden bij Juwelier Anneveld zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Juwelier Anneveld. Meer over Juwelier Anneveld ontdekken?

Juwelier Anneveld juweliers

Nu gesloten09:00 - 18:00

Burgemeester van Veenlaan 96, Enschede

Bekijk meer:juweliers

adv.