Auto onderhoud duur? Bij Auto Bleeker Enschede ligt het tarief 25 procent lager in vergelijking met merkdealers

Aangeboden door Auto Bleeker Enschede 11 april 2018

Van oudsher was Auto Bleeker Enschede een Opel dealer, maar sinds 2016 zijn zij van start gegaan als universeel garagebedrijf voor alle automerken. Door deze overstap is het autobedrijf niet langer gebonden aan de eisen van importeurs van dealerorganisaties. Hier kan jij als consument voordeel uit halen! “Wij zijn met ons uurloon 25 procent gedaald,” zegt Jos Groothuis, directeur van Auto Bleeker Enschede.

Dezelfde kwaliteit, alleen voordeliger

De prijsverlaging gaat niet ten koste van de kwaliteit en service van Auto Bleeker Enschede. “Wij bieden dezelfde kwaliteit en beschikken over gekwalificeerde monteurs die je ook bij een merkdealer vindt. De reden waarom wij 25 procent lager liggen dan merkdealers heeft te maken met de randvoorwaarden. Bij veel dealerorganisaties worden door de importeurs meer eisen gesteld en kosten opgedrongen van abonnementen en verplichte zaken die je moet hebben, terwijl deze in onze ogen niet altijd nodig zijn,” legt Jos uit.

auto-bleeker-enschede-2

Eerlijk advies

Waar Jos en zijn team zich sterk voor maken is het geven van passend advies. “Wij zijn heel open en eerlijk naar de klant toe. In sommige gevallen is het niet nodig om ieder jaar een interieurfilter te vervangen, terwijl de fabrikant het misschien wel voorschrijft. Met alle respect, wanneer een consument 8000 kilometer per jaar rijdt, dan is zo’n vervanging in dit geval echt niet nodig.”

Volledig kostenplaatje

Ook kom je bij Auto Bleeker Enschede niet voor nare financiële verrassingen te staan. “Wij geven de klant vooraf een volledige prijsopgave van het onderhoud. Mocht er bij een apk-keuring toch gebreken naar voren komen, dan geven wij eerlijk advies over welke zaken echt vereist zijn en welke zaken wenselijk zijn. Iets dat niet gelijk haast heeft, kan ook prima een half jaar later uitgevoerd worden. Op deze manier kun je de kosten over een heel jaar verspreiden,” zegt Jos.

auto-bleeker-enschede-1

Auto Bleeker Enschede autobedrijven

Nu open08:00 - 18:00

Boddenkampsingel 2, Enschede

Bekijk meer:autobedrijven

adv.