Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zonder maagverkleining en binnen drie maanden tijd 20 kilo afvallen? Zo werkt het!

Aangeboden door Easyslim.nu Enschede 3 december 2018

Bekende Nederlanders, zoals Patty Brad en Bastiaan van Schaik, tonen aan wat de indrukwekkende resultaten zijn een maagverkleining (gastric bypass). Maar wist je dat je ook zonder zo’n ingrijpende operatie 20 kilo kunt afvallen? Jannet van Easyslim.nu Enschede legt uit hoe dit werkt.

Zonder maagverkleining hetzelfde resultaat

Een maagverkleining is niet voor iedereen weggelegd. Het is een dure operatie en lang niet iedereen krijgt deze kosten vergoed door hun zorgverzekeraar. Daarnaast is het een ingreep die de rest van je leven beïnvloedt en zit je ook nog eens met een huidoverschot. Gelukkig biedt Easyslim.nu Enschede een speciaal arrangement aan waarbij je binnen drie maanden tijd 20 kilo kunt afvallen zonder last te hebben van overtollig vel.

Afvallen zonder sportschool

Zie jij het niet zitten om uren in de sportschool te zwoegen? Dat komt goed uit, want bij Easyslim.nu Enschede kun je op een easy manier veel centimeters verliezen. “Je gaat ontspannen op de massagetafel liggen en dan plaats ik speciale pads op het lichaam. Het apparaat geeft door middel van elektrostimulatie impulsen aan het lichaam. Qua spieropbouw is het is eigenlijk niets anders dan wat je in de sportschool ook doet.”

actie-easyslim

“Waar je in de sportschool zelf 28 procent van je spieren kunt belasten, belast dit apparaat de spieren tot 94 procent. De spieren worden opgebouwd en tegelijkertijd wordt vet uit de vetcellen gehaald. Een echte win-winsituatie waar je lang van profiteert,” legt Jannet uit.

Intensieve begeleiding

Naast deze twee-wekelijkse behandeling voorziet het Jannet’s team je van de juiste voedingsadviezen. “Het vergt veel discipline, maar deze behandeling is goed vol te houden. Bij een maagverkleining moet je je de rest van je leven aanpassen, maar dat is bij deze behandeling niet het geval. Ook zonder een medische ingreep kan hetzelfde afslankeffect bereikt worden,” zegt Jannet enthousiast.

Direct van start

Je hoeft niet bang te zijn voor lange wachttijden, want je kunt direct van start gaan met het drie maanden programma. Door middel van intensieve begeleiding ga je samen voor het beste resultaat. Wil je graag meer weten over de werkwijze en ben je er klaar voor om de knop om te zetten? Maak een afspraak en hoor en zie of deze behandeling voor jou geschikt is!

ervaring-klant-easyslim-nu-4-kopie

Linda: “Na mijn eerste behandeling was ik al 11 centimeter kwijt”

Binnen veertig minuten tussen de 4 centimeter en 28 centimeter slanker zijn, dat klinkt toch eigenli...

Meer over Easyslim.nu Enschede ontdekken?

Easyslim.nu Enschede beauty en wellness

Geopend08:30 - 21:00

Gronausevoetpad 52, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.