Vet verwijderen door middel van bevriezing: zo werkt het!

Aangeboden door Its Plasma Lift 16 maart 2019

Nee, je hoeft niet gelijk bang te zijn voor bevroren lichaamsdelen. Er bestaat namelijk een veilige en pijnloze manier om vetcellen te bevriezen en af te breken. Deze effectieve behandeling heet cryolipolyse. Sandra van Its Plasma Lift Nederland legt uit hoe het werkt.

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een methode om zowel bij mannen als vrouwen oppervlakkige vetcellen te verwijderen door middel van bevriezing. “De applicator van het cryolipolyse apparaat wordt op de probleemzone geplaatst. Denk hierbij aan de love handles, buik, bovenarmen, onderkin, dijen of billen. De vetcellen worden afgekoeld vanaf -8 °C tot en met -15 °C en op deze manier vernietigd. Vervolgens worden ze op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd,” zegt Sandra.

cryolipolyse_annemiek
Annemiek maakte gebruik van cryolipolyse bij Its Plasma Lift

Meerdere probleemzones tegelijk aanpakken

Voordat je met de behandelingen start, neemt Sandra een intake met je af. Tijdens de intake word je gewogen en berekent Sandra jouw BMI. Deze waarde mag niet hoger zijn dan 30. Cryolipolyse is namelijk niet geschikt om orgaanvet te verwijderen, maar werkt alleen op de oppervlakkige vetcellen. Verder beschikt het cryolipolyse apparaat over vier applicators, dus je kunt meerdere probleemzones tegelijkertijd aanpakken.

Meetbaar resultaat na één behandeling

Deze behandeling bij Its Plasma Lift Nederland duurt 40 minuten. Volgens Sandra is de hoeveelheid vet na de eerste behandeling al met 20 tot 30 procent gereduceerd. “Voor het mooiste resultaat adviseer mij klanten om minstens drie behandelingen te ondergaan. Ieder lichaam reageert namelijk anders en het lichaam heeft 45 dagen nodig om het vet af te voeren.”

vet bevriezen cryolipolyse
Door cryolipolyse is de onderkin verleden tijd. Foto: Its Plasma Lift Nederland

“Daarnaast is het ook belangrijk om je spieren te trainen, want doordat je vet verliest worden je spieren slapper. Dat kan bij ons op een speciale trilplaat. Tenslotte is het ook aan te bevelen om je voedingspatroon aan te passen.”

Proefbehandeling

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze manier van afslanken? Maak dan een afspraak voor een proefbehandeling tegen de aantrekkelijke prijs van 50,- euro.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Its Plasma Lift. Meer over Its Plasma Lift ontdekken?

Its Plasma Lift beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 20:00

Burg. Edo Bergsmalaan 8 , Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.