Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ursula viel binnen enkele maanden 14 kilo af: ‘Dit is echt een investering in jezelf’

Aangeboden door Easyslim.nu Enschede 8 juni 2020

De Enschedese Ursula is maar al te goed bekend met het jojo-effect. Ze heeft in het verleden al meerdere diëten gevolgd en raakte daarbij kilo’s kwijt, maar uiteindelijk kwamen die verloren kilo’s er ook weer bij aan. Nu heeft ze gelukkig een manier gevonden die haar enorm motiveert om een gezonde levensstijl aan te blijven houden.

Ursula omschrijft zichzelf als een echte emotie-eter. “Zodra ik minder goed in mijn vel zit, grijp ik gelijk naar eten. Ik weet mezelf uiteindelijk wel te motiveren om af te vallen, maar na verloop van tijd verval ik toch weer in mijn oude eetpatroon. Het is bij mij echt alles of niets.”

Gelijk centimeters kwijt na de eerste behandeling

De eerste stap naar een gezonde levensstijl werd door Ursula begin dit jaar gezet. “Ik zag een advertentie van Easyslim.nu voorbijkomen waarbij je voor een gereduceerd bedrag een proefbehandeling kon boeken. Hier heb ik gebruik van gemaakt en na de eerste behandeling was ik over mijn hele lichaam gemeten al meerdere centimeters kwijtgeraakt”, zegt de Enschedese enthousiast.

Doordat je direct resultaat ziet, besluit Ursula een arrangement van drie maanden te gaan volgen. Voor optimaal resultaat combineert ze de behandeling met Easique maaltijdvervangers en koolhydraatarme recepten. “Op 17 februari 2020 ben ik gestart bij Easyslim.nu Enschede en toen woog ik 116 kilo. Inmiddels zijn we ruim drie maanden verder en ben ik al 14 kilo kwijt! Zelfs toen de afslankstudio wegens het coronavirus tijdelijk gesloten was, bleef ik Easique gebruiken waardoor ik in die periode nog 4 kilo ben afgevallen.”

Een stok achter de deur

Wat Ursula erg prettig vindt aan Easyslim.nu Enschede is de persoonlijke benadering van het team. “Ze tonen oprechte interesse in mij. Ik ben niet het zoveelste nummertje, maar een persoon die het ook erg fijn vindt om te horen dat ze goed bezig is. Dat steuntje in de rug kan ik als alleenstaande extra goed gebruiken.”

Ursula merkt dat vooral haar heupen en haar buik veel strakker zijn geworden door de behandelingen. “Doordat de kilo’s eraf vliegen blijf ik gemotiveerd om verder te gaan. Mijn streefgewicht ligt rond de 85 kilo, maar een gezond BMI vind ik veel belangrijker. Na dit arrangement van drie maanden ben ik 20 kilo lichter en juist dat tijdsbestek vind ik erg fijn. Iedereen kan het halen, zolang je maar gemotiveerd bent om jezelf voor de volle honderd procent te geven.”

Gezellig uit eten kan gewoon

De verloren kilo’s hebben niet alleen een positief effect op Ursula’s lichaam, maar ook op haar mindset. “Ik zit lekkerder in mijn vel en ik heb ook meer energie om andere dingen op te pakken. Mijn spieren zijn sterker geworden, dus ik heb geen pijn meer in mijn knieën en rug. Zo wandel ik tegenwoordig veel en ik ben ook weer van plan om naar de sportschool te gaan. Toen ik zwaarder was had ik te veel last van mijn gewrichten. Ik had er op die manier écht geen lol in om de sportschool te bezoeken, maar nu ik sterker ben geworden heb ik wel die motivatie gevonden om te blijven bewegen.”

Ook haar nieuwe eetpatroon kan Ursula goed volhouden. “De maaltijdshakes vullen goed. Ik heb geen last van een hongerig gevoel en daarnaast kan ik ’s avonds een gezonde maaltijd voor mezelf klaarmaken. Ook kan ik als ik uit eten ga met vriendinnen gewoon gezellig meedoen, want in ieder restaurant kun je wel een lekkere salade bestellen of iets met vis of veel groente.”

Ervaar het zelf

Ben jij nieuwsgierig geworden wat Easyslim.nu Enschede voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een proefbehandeling. Ursula: “Ik kan iedereen zo’n proefbehandeling aanraden, want op deze manier ervaar je zelf hoe goed het werkt. Dit is echt een investering in jezelf.”

Lees ook

zonder maagverkleining afvallen

Zonder maagverkleining en binnen drie maanden tijd 20 kilo afvallen? Zo werkt het!

Bekende Nederlanders, zoals Patty Brad en Bastiaan van Schaik, tonen aan wat de indrukwekkende resul...
team easyslim.nu enschede

Klantenervaringen van Easyslim.nu Enschede: ‘Je krijgt echt waar voor je geld’

Je hebt vast al eens een artikel voorbij zien komen over afslankstudio Easyslim.nu, waarbij je binne...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easyslim.nu Enschede. Meer over Easyslim.nu Enschede ontdekken?

Easyslim.nu Enschede beauty en wellness

Geopend08:30 - 21:00

Gronausevoetpad 52, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.