Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sandra: ‘Binnen vier maanden tijd viel ik bijna 20 kilo af’

Aangeboden door Easyslim.nu Enschede 4 november 2019

Sandra had al veel verschillende diëten en afvalmethodes uitgeprobeerd, maar het lukte haar niet om een gezond gewicht te bereiken. Toch is het de Enschedese uiteindelijk gelukt om binnen enkele maanden van 105 kilo naar 88 kilo te gaan. Hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen lees je hier!

Van alles geprobeerd

Van Sonja Bakker tot het Cambridge dieet, geen enkele afvaltechniek leidde voor Sandra tot het gewenste resultaat. “Ik heb echt van alles geprobeerd, maar geen enkel dieet kon ik lang volhouden. Dit kwam voornamelijk doordat deze afvalmethodes geen gewone maaltijden bevatten. Hierdoor is het bijna niet leefbaar, want je wilt ook samen met je gezin een fatsoenlijke maaltijd kunnen eten,” legt Sandra uit.

Easyslim.nu Enschede

Uiteindelijk komt Sandra via een artikel in de Huis aan Huis uit bij Easyslim.nu Enschede. “Hierin stond vermeld dat je gelijk bij de eerste proefbehandeling meetbaar resultaat zou zien. Dit sprak me enorm aan en ik besloot het gewoon te proberen. En ik kan je verzekeren: het werkt echt én het is supergoed vol te houden,” zegt de Enschedese enthousiast.

Andere levensstijl

Hoe komt het dan precies dat de methode van Easyslim.nu wel werkt? Volgens Sandra heeft dit met verschillende factoren te maken. “Het team van Easyslim leert je een andere levensstijl aan. Je boekt het beste resultaat door niet alleen gebruik te maken van het speciale apparaat, maar je combineert het met een nieuw eetpatroon. Zo krijg je smakelijke recepten mee naar huis die koolhydraatarm zijn. Mijn man kan ’s avonds dus ook gewoon mee-eten.”

Geen hongergevoel meer

Naast koolhydraatarme recepten biedt deze afslankstudio ook Easique aan. “In het verleden heb ik al vaker maaltijdshakes geprobeerd, maar die hadden niet hetzelfde effect als Easique. Ik heb nu helemaal helemaal geen hongergevoel meer en ik moet er juist aan denken dat ik tussendoor voldoende water blijf drinken. Ook de bekende craving naar suiker is nu verleden tijd.”

Gezondheid is onbetaalbaar

Sandra kan het iedereen die wil afvallen aanraden om gebruik te maken van Easyslim.nu Enschede. “Ik zeg altijd: je gezondheid is onbetaalbaar. In het begin vergt het de nodige discipline, maar de behandelingen zijn zo goed vol te houden. Het personeel biedt enorm veel ondersteuning en ze hebben veel aandacht voor je. Daarnaast werkt het natuurlijk ook heel motiverend dat de kilo’s eraf vliegen. Ik heb laatst mijn kledingkast uitgemest en ik kon twee derde van mijn collectie gewoon wegdoen. Dit is dus weer een goed excuus om nieuwe kleding te shoppen!”

Wil jij net zoals Sandra ook op een gezonde manier afvallen? Maak dan nu een afspraak voor een proefbehandeling en ervaar zelf wat Easyslim.nu Enschede voor jou kan betekenen.


Meer over Easyslim.nu Enschede ontdekken?

Easyslim.nu Enschede beauty en wellness

Gesloten08:30 - 21:00

Gronausevoetpad 52, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.