Richard: ‘Wij hebben merken in het assortiment die je elders in de regio niet vindt’

Aangeboden door gezondheidswebwinkel.nl 8 april 2019

Yvonne en Richard Bosman delen niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook de liefde om mensen te helpen. Sinds 2009 zijn ze de trotse eigenaren van de gezondste winkel van Enschede: gezondheidswebwinkel.nl. 

Gezondheidswebwinkel.nl

Richard is al bijna veertig jaar werkzaam in de gezondheidsbranche. Ook zijn vrouw Yvonne, destijds werkzaam als zaterdaghulp, heeft hij in de gezondheidswinkel leren kennen. In 2009 moeten Yvonne en Richard vanwege de financiële crisis noodgedwongen het roer helemaal omgooien.

Richard komt thuis te zitten, maar gaat niet bij de pakken neerzitten. Ze starten samen een eigen bedrijf op. “Toen we dit pand kochten, stond er alleen een computer. We zijn er heel trots op dat we dit voor elkaar hebben gekregen, want we zijn echt met helemaal niks begonnen,” vertelt Richard enthousiast.

Het ruimste assortiment van heel Twente

Met meer dan 67.000 verschillende gezondheidsproducten beschikt gezondheidswebwinkel.nl over het ruimste assortiment gezondheidsproducten van heel Twente. Yvonne en Richard beschikken over specifieke merken die elders in de regio niet verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonusan, Orthica, Bloem Natuurproducten, Now, VitOrtho en Jacob Hooy kruiden.

Vernieuwde website

Ondanks dat Richard en Yvonne al heel wat jaartjes meedraaien in deze branche, is stilzitten geen optie. Zo hebben zij onlangs hun nieuwe website gelanceerd. Deze website is veel sneller, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Met het grootste gemak navigeer je door de duizenden producten. Heb je toch nog vragen over bepaalde producten? Kom dan gerust langs bij de fysieke winkel aan de Wooldriksweg. Yvonne en Richard helpen je graag!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door gezondheidswebwinkel.nl. Meer over gezondheidswebwinkel.nl ontdekken?

gezondheidswebwinkel.nl zorg

Vandaag gesloten

Wooldriksweg 4 , Enschede

Bekijk meer:zorg

adv.