Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Privé arrangementen met korting: bij dit wellness center kan het!

Aangeboden door Linds Wellness 15 september 2020

Van een uitgebreide gezichtsbehandeling en een heerlijke hamam tot relaxen in de sauna en het zwembad. Hoe lekker is het om jezelf even helemaal in de watten te leggen? Bij Linds Wellness bieden ze unieke privé arrangementen aan zodat jij samen met een vriend of vriendin, alleen of met je gezin kunt ontspannen. En momenteel worden die arrangementen extra voordelig aangeboden.

Linds Wellness is een kleinschalig en gemoedelijk wellness center nabij Enschede. Je kunt hier niet alleen gebruik maken van bad- en saunafaciliteiten, maar ook van diverse schoonheidsbehandelingen, massages, manicures en hamam. Kortom, een zeer geschikte locatie om even helemaal tot rust te komen.

Ontspannen zonder anderen om je heen

De vraag naar privé arrangementen bestond al langer, maar was tot voor kort niet mogelijk. De huidige coronamaatregelen brachten hier echter veranderingen in aan. De nieuwe privé arrangementen blijken een schot in de roos te zijn, want veel bezoekers van Linds Wellness vinden het heerlijk om zonder anderen om zich heen te genieten van de faciliteiten.

Bij een privé arrangement zijn jij en eventueel jouw vriend, vriendin of gezin voor een bepaalde tijd de enige bezoekers van het wellness center. Zo kun je bijvoorbeeld voor slechts €30,- twee uur lang gebruik maken van het verwarmde zwembad, de whirlpool en het voetenbad. En de keuze is aan jou of je dan wel of geen badkleding draagt.

Tekst gaat verder onder foto

zwembad linds wellness
Je mag zelf kiezen of je badkleding draagt

Zes privé arrangementen

Daarnaast kun je jouw bezoek ook uitbreiden met ontspannende behandelingen, zoals een hamam, gezichtsmassage, zonnebanksessie of een lichaamspakking. In totaal biedt Linds Wellness zes verschillende privé arrangementen aan. Bij het meest uitgebreide pakket zitten maar liefst twee behandelingen inbegrepen, een lunch en kun je gebruik maken van alle bad- en saunafaciliteiten. De totale duur van dit arrangement is 4 uur.

Je kunt eenvoudig telefonisch een reservering plaatsen via 053 536 1341. Linds Wellness is van dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Naast de privé arrangementen is dit wellness center natuurlijk ook gewoon geopend voor de losse schoonheidsbehandelingen, zoals een fish spa, het plaatsen van wimperextensions en massages. Deze behandelingen worden sowieso uitgevoerd in aparte ruimtes, dus ook dit is een heerlijk verwenmomentje voor jezelf. Het complete overzicht van de behandelingen vind je hier.

linds wellness


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Linds Wellness. Meer over Linds Wellness ontdekken?

Linds Wellness

Vandaag gesloten

Hoofdstraat 129 , Overdinkel

adv.