Enschedese dames opgelet: zijn de voeten van jouw man niet om aan te gluren?

Aangeboden door Pedicurepraktijk Jolanda’s Voetique 5 december 2018

Zowel mannen als vrouwen hebben voeten en daar hoort ook de juiste voetverzorging bij. Veel mannen ervaren voetproblemen zoals eelt, schimmelnagels of zweetvoeten en blijven ook met deze problemen rondlopen. De pedicure verhelpt deze problemen én geeft verzorgingstips of advies over preventieve maatregelen.

Voeten wegstoppen

De moderne man besteedt steeds meer aandacht aan zijn uiterlijk. Zo bezoekt hij bijvoorbeeld regelmatig de kapper of gaat hij af en toe onder de zonnebank. Maar wanneer het om de uiterlijke verzorging gaat, worden de voeten regelmatig vergeten. Ze worden weggestopt in dikke sokken en schoenen en pas wanneer er klachten ontstaan wordt er actie ondernomen.

Pedicurepraktijk Jolanda’s Voetique

Veel mannen beschouwen een pedicure als een vrouwending, maar niets is minder waar. “Mijn pedicurepraktijk is juist heel laagdrempelig. Ondanks de roze verf op de muur is echt iedereen welkom. Negen van de tien keer komen cliënten binnen met klachten en ze gaan altijd zonder pijn weer de deur uit. Het is natuurlijk fijn dat ik de klachten kan behandelen, maar het is nóg beter wanneer de pedicure een vast onderdeel wordt van je lichaamsverzorging,” legt Jolanda uit.

Stoere man arrangement

Kunnen de voeten van jouw partner wel een opknapbeurt gebruiken? Maak dan nu een afspraak bij Pedicurepraktijk Jolanda’s Voetique en krijg bij een Complete Voetbehandeling een kleine Scrubbehandeling GRATIS!

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernijtje
  • Complete Voetbehandeling
  • Heerlijke Scrub
  • Korte Ontspannende Voetmassage

Deze behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten en kost 29,- euro. Deze actie is geldig in de maanden december 2018 en januari 2019 en alleen voor Stoere Mannen die hun voeten door Jolanda onder handen durven te laten nemen!

Foto: Pedicurepraktijk Jolanda's Voetique

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pedicurepraktijk Jolanda’s Voetique. Meer over Pedicurepraktijk Jolanda’s Voetique ontdekken?

Pedicurepraktijk Jolanda’s Voetique pedicure

Vandaag gesloten

Kotkampweg 69, Enschede

Bekijk meer:pedicure

adv.