Met deze beauty behandeling zie je er 24/7 verzorgd uit

Aangeboden door Moo! beauty and wellness 12 april 2019

Jouw wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen voor een belangrijk deel jouw uitstraling. Met permanente make-up, ook wel PMU genoemd, kan de schoonheidsspecialist de natuur een handje helpen en zie jij er altijd stralend uit. Moo! Beauty and Wellness is gespecialiseerd in deze behandeling, dus bij deze salon ben je zeker aan het juiste adres.

Blijvend mooi resultaat

Je kunt het aanbrengen van permanente make-up vergelijken met tatoeëren. Het grootste verschil is echter dat bij PMU het pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht, terwijl een tattoo in een veel diepere huidlaag gaat. Permanente make-up blijft ongeveer drie tot vijf jaar zitten, maar een jaarlijkse touch-up geeft een blijvend mooi resultaat.

Zorgeloos de dag door

Door te kiezen voor permanente make-up bespaar je jezelf niet alleen veel tijd in de ochtend, ook de rest van de dag kun je zorgeloos doorbrengen. Of je nu fanatiek gaat sporten of zwemmen, jouw permanente make-up blijft perfect zitten.

Veilig en hygiënisch

Het team van Moo! Beauty and Wellness is al vijftien jaar gediplomeerd in het aanbrengen van PMU. “Ieder jaar volgen we masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. We werken met GGD gecertificeerde apparatuur en alle pigmenten voldoen aan de strengste eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit,” zegt Jolinda.

Door het gebruik van ultradunne naaldjes is een behandeling met permanente make-up niet helemaal gevoelloos. Hoe je de behandeling ervaart, hangt grotendeels af van jouw eigen pijnsensatie. “Het gevoel wordt door de meeste mensen eerder als irritant omschreven dan als pijnlijk.”

Prijzen

Op de website van Moo! Beauty and Wellness staat een duidelijk overzicht van de kosten voor een permanente make-up behandeling. Alle prijzen zijn inclusief intake, aftercare zalf en één of twee nabehandelingen. Gun jezelf zo’n behandeling en maak gelijk een afspraak.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Moo! beauty and wellness. Meer over Moo! beauty and wellness ontdekken?

Moo! beauty and wellness wellness

Nu open09:00 - 18:00

Brinkstraat 87, Enschede

Bekijk meer:wellness

adv.