Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuke actie van Easyslim.nu: indebuurt-lezers profiteren van een fijne korting op een intake en proefbehandeling

Aangeboden door Easyslim.nu Enschede 11 februari 2020

Afvallen, zonder dat je je in het zweet werkt in de sportschool of continu groene smoothies naar binnen moet werken. En dat terwijl je er óók nog eens heel relaxed bij ligt en een apparaat het werk laat doen. Klinkt als te mooi om waar te zijn. Toch is het de realiteit van alledag bij afslankstudio Easyslim.nu. Werkt het echt? Hoe het resultaat eruitziet? Lees snel verder, want samen met Jannet Veltmann van Easyslim.nu Enschede beantwoorden we vijf veelgestelde vragen.

Hoe werkt het nou echt?

Het apparaat werkt met pads die op jouw lichaam worden geplaatst. De pads halen door middel van ultrasound vet uit de vetcel (dat zijn hoge geluidsgolven die je niet voelt of hoort) en dat wordt via het lymfestelsel afgevoerd. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie de spieren opgebouwd. Hierdoor wordt ook cellulite minder én wordt een slap geworden huid weer mooi strak. Het voordeel van goed getrainde spieren is dat je er anders uit gaat zien en ook afslankt. Een spier die goed getraind is, heeft immers meer energie (voeding) nodig die deze uit je eigen opgeslagen vetten haalt.

easyslim-nu
Foto: Easyslim.nu

Voor wie is het geschikt?

Misschien verwacht je dat alleen mensen met ernstig overgewicht voor Easyslim.nu kiezen, maar de klantenkring van Jannet is diverser dan dat. Ik krijg vaak mensen over de vloer die plaatselijk willen afvallen of van cellulite af willen. Daarnaast zijn er mensen die door een medische oorzaak niet kunnen sporten zoals bijvoorbeeld een reumatische aandoening. Zij hebben veel baat bij de spieropbouw die veroorzaakt wordt door het apparaat. Ik zie mannen, vrouwen, jong en oud met allerlei verschillende problemen waarvoor deze methode uitkomst biedt”, aldus een vrolijke Jannet.

Moet ik daarnaast ook op dieet of sporten?

Natuurlijk is het altijd goed om voldoende te bewegen en te letten op wat je eet”, vertelt Jannet. Haar klanten krijgen dan ook een op maat gemaakt voedingsadvies mee wat zorgt dat het afvallen nog sneller gaat.

team easyslim.nu enschede
Jannet en Wendy van Easyslim.nu Enschede

Wat voor soort bedrijf is Easyslim.nu?

Een warm kopje thee of verse koffie, een gezellige huiskamersfeer en een vertrouwde omgeving. Zodra je bij Easyslim.nu bent is het bijna alsof je thuis bent en dat maakt dat jij je op je gemak voelt. “Terwijl we gezellig aan tafel zitten, starten we met een intakegesprek. Hierin gaan we kijken wat precies jouw doel is. Wat wil je graag bereiken en hoe gaan we ervoor zorgen dat jij daar komt? We zijn zeer ervaren en gecertificeerd, dus geen zorgen; je bent in goede handen!”

Hoe ziet het resultaat eruit?

Natuurlijk wil je weten hoe het resultaat van zon serie afslankbehandelingen eruit ziet. Kijk vooral even mee naar onderstaande voor- en nafotos.

Wil je kennis maken met Easyslim.nu?

Goed nieuws, want indebuurt-lezers krijgen een leuke korting. Voor een intake en proefbehandeling betaal je nu maar €49,- in plaats van €79,-. 

Met behulp van Easyslim.nu Enschede viel Sandra bijna 20 kilo af.
Annemiek ging binnen drie maanden tijd van maat 46 naar maat 40
Het resultaat na vijf behandelingen van Easyslim.nu
Sandra Easyslim.nu

Sandra: ‘Binnen vier maanden tijd viel ik bijna 20 kilo af’

Sandra had al veel verschillende diëten en afvalmethodes uitgeprobeerd, maar het lukte haar niet om ...
zonder maagverkleining afvallen

Zonder maagverkleining en binnen drie maanden tijd 20 kilo afvallen? Zo werkt het!

Bekende Nederlanders, zoals Patty Brad en Bastiaan van Schaik, tonen aan wat de indrukwekkende resul...

Meer over Easyslim.nu Enschede ontdekken?

Easyslim.nu Enschede beauty en wellness

Geopend08:30 - 21:00

Gronausevoetpad 52, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.