Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laser ontharen: 100% pijnloos, definitief en veilig

Aangeboden door Its Plasma Lift 29 maart 2019

Het wordt lekkerder weer, dus de blote benen en armen mogen weer gezien worden. Heb jij geen zin om iedere keer te moeten waxen of scheren? Stap dan over naar laser ontharen bij Its Plasma Lift in Enschede.

Diode Laser 3 Wave

Met de nieuwste Diode Laser 3 Wave methode voor definitief ontharen is ongewenste haargroei verleden tijdDeze laser is geschikt voor ieder haar- en huidtype en kan op elk deel van het lichaam gebruikt worden waar haar groeit. Denk aan het ontharen van de bikinilijn, de benen en je oksels. Ook mannen zijn bij Its Plasma Lift aan het juiste adres, want de Diode Laser 3 Wave werkt ook bij baardgroei, borsthaar en rughaar.

ontharen it's plasma lift

Definitief ontharen

Het grote voordeel van laser ontharen is dat het pijnloos en definitief is. De lichtstraal warmt het haarzakje op, waardoor dit wordt kapotgemaakt. Op de plek van het kapotgemaakte haarzakje kan geen nieuw haarzakje meer ontstaan. Ander bijkomend voordeel is dat de behandelingen het hele jaar door kunnen worden uitgevoerd. Je huid wordt niet beschadigd, dus je kunt na de behandeling gelijk in de zon.

Maak een afspraak

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze ontharingsbehandeling? Maak dan een afspraak bij Its Plasma Lift in Enschede. In de video hieronder vertelt eigenaresse Sandra meer over de behandeling.


Meer over Its Plasma Lift ontdekken?

Its Plasma Lift beauty en wellness

Geopend09:00 - 20:00

Burg. Edo Bergsmalaan 8 , Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.