Klantenervaringen van Easyslim.nu Enschede: ‘Je krijgt echt waar voor je geld’

Aangeboden door Easyslim.nu Enschede 5 maart 2019

Je hebt vast al eens een artikel voorbij zien komen over afslankstudio Easyslim.nu, waarbij je binnen veertig minuten 4 tot 28 centimeter slanker bent. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar de klantenervaringen van de volgende Enschedeërs spreken voor zich.

Pijnvrij

Mevrouw Brunselaar is 71 jaar en is in november 2018 gestart met drie maanden programma. Doordat ze al jaren problemen had met de omvang van haar benen, had ze ook veel pijnklachten. Ook de fiets had ze al weggedaan, want het op- en afstappen ging niet meer. Maar na de behandeling bij Easyslim.nu Enschede is ze eindelijk pijnvrij. “Nadat ik een advertentie in de Huis aan Huis had gezien, heb ik besloten om contact op te nemen. Want ik kon eigenlijk niet geloven dat zoiets echt zou werken. Maar het werkt echt en ik kan het iedereen aanraden. Ik kan nu gewoon weer zonder pijn de trap op- en aflopen. Het is jammer dat ik geen voor- en nafoto heb gemaakt, want het resultaat is verbluffend!”

Waar voor je geld

Ook Leonie is vorig jaar gestart bij Easyslim.nu. De Enschedese is 34 jaar oud en wilde graag wat gewicht verliezen en een strakkere buik verwezenlijken. “Ik sport regelmatig en heb ook verschillende diëten geprobeerd, maar het gewenste resultaat bleef uit. In het begin stond ik nog een beetje sceptisch tegenover de behandeling, maar als je het niet probeert weet je ook niet of het werkt. Nadat ik met de behandelingen van Easyslim ben begonnen, ben ik al tien kilo kwijtgeraakt en mijn huid is vele malen strakker. Het is even een financiële investering, maar je krijgt echt waar voor je geld.”

Goede begeleiding van ervaringsdeskundige

De 48-jarige Janet is al sinds de opening een vaste klant van Easyslim.nu Enschede. Janet had al veel verschillende methodes geprobeerd om af te vallen, maar de behandeling van Easyslim.nu is een blijvertje. Naast dat ze is afgevallen en meer energie heeft, is ze ook erg te spreken over de persoonlijke begeleiding van het team. “Wendy is een van de coaches en zij weet zelf hoe het is om wat dikker te zijn. Ik heb veel aan haar tips gehad hoe ik bijvoorbeeld met bepaalde emoties om moest gaan. Ze is echt een aanwinst voor het team!”

Stok achter de deur

Ook de 38-jarige Marjolein is erg tevreden over de resultaten. Inmiddels is ze al 17 kilo kwijt en zij vindt het vooral prettig om een stok achter de deur te hebben. Door de behandelingen te combineren met maaltijdshakes, zag ze gelijk resultaat. “Het werkt erg motiverend wanneer de weegschaal iedere week een kilo minder aangeeft. Ik heb de knop om weten te zetten en mijn leefpatroon aangepast. Persoonlijk vind ik het niet erg lastig om deze manier van afvallen vol te houden,” zegt Marjolein enthousiast.

Ervaar het zelf

Wil je graag meer weten over Easyslim.nu Enschede en ben je er klaar voor om de knop om te zetten? Maak een afspraak en ervaar zelf dat deze behandeling ook voor jou geschikt is!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easyslim.nu Enschede. Meer over Easyslim.nu Enschede ontdekken?

Easyslim.nu Enschede beauty en wellness

Vandaag gesloten

Gronausevoetpad 52, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.