Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze fijne proefbehandeling van Neoskin is nu helemaal gratis

Aangeboden door Neoskin 7 oktober 2020
Zou jij graag jouw huid willen verstevigen of plaatselijke vetophopingen aan willen pakken, maar weet je niet zo goed hoe? Maak dan nu een afspraak bij Neoskin in Enschede. De icoone® LASER is de nieuwste aanwinst van deze paramedische praktijk voor huidtherapie en dit vieren ze met een leuke kennismakingsactie. Voor een proefbehandeling in oktober hoef je namelijk geen cent te betalen!

Minke Albrink is al ruim vier jaar de trotse eigenaresse van Neoskin. Haar bedrijf is geen reguliere schoonheidssalon, maar een praktijk die zich enkel richt op huidverbetering. Zo kun je hier terecht voor een breed aanbod van huidtherapeutische en huidverbeterende behandelingen, oedeemtherapie en laserbehandelingen.

Blijven ontwikkelen

Wat je gelijk aan Minke merkt, is dat ze heel gedreven is. Ze heeft ontzettend veel plezier in haar werk en blijft alle ontwikkelingen in haar vakgebied op de voet volgen. “Het is zo leuk om je in de facetten van huidverbetering te verdiepen, want er komen steeds betere producten op de markt. Wat we vaak in onze praktijk zien, is dat we mensen tóch kunnen helpen terwijl ze in de veronderstelling waren dat er geen oplossing was voor hun huidprobleem. Een fijner gevoel kunnen wij onze klanten niet geven”, zegt Minke enthousiast.

De hbo-gediplomeerde huidtherapeut kiest al haar producten en behandelapparatuur met veel zorg uit. Zo werkt Minke alleen met datgene waar ze voor de volle honderd procent achterstaat. De icoone® LASER is er één van. “Met deze investering kan ik nog meer behandelingen op maat aanbieden. De massagetechnologie achter deze laser is er namelijk zo op gericht dat meerdere problemen aangepakt kunnen worden. Denk hierbij aan het verminderen van cellulite, het aanpakken van vetophopingen en het verminderen van littekens. Verder geeft deze behandeling veel verlichting bij lipoedeem.”

Tekst gaat verder onder foto.

behandeling icoone laser
De behandeling is 100% pijnloos.

Van contourverbetering tot liften van decolleté

Klinkt goed natuurlijk, maar hoe werkt dit apparaat dan precies? “Je kunt de icoone® LASER het beste omschrijven als een mechanische bindweefselmassage. Zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel wordt door de laser gestimuleerd. Plaatselijke vetophopingen worden door de LED-lichtbronnen afgebroken en tegelijkertijd wordt de aanmaak van collageen bevorderd. Dit resulteert in een strakkere en egalere huid. Al na de eerste behandeling zie je zichtbaar resultaat!”

De behandeling is compleet pijnloos en het is zo ontworpen dat zelfs de meest moeilijke huidproblemen aangepakt kunnen worden. Stoor jij je bijvoorbeeld aan het losse vel in je hals of heb je last van opgezwollen oogleden? Kamp je met lymfoedeem of erger je je aan het striae op je dijen? Zou jij je fijner voelen als je decolleté iets gelift wordt? Al deze huidbehandelingen – en nog veel meer – kan worden aangepakt met Minke’s nieuwste aanwinst.

Probeer het nu gratis!

Minke en haar team van huidtherapeuten kunnen zich goed voorstellen dat men het fijn vindt om zo’n behandeling met de icoone® LASER eerst uit te proberen. Daarom hebben ze voor de maand oktober een leuke kennismakingsactie opgesteld. Ervaar zelf of deze laser iets voor jou is tijdens een gratis proefbehandeling. Via deze link reserveer je eenvoudig een plekje.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Neoskin. Meer over Neoskin ontdekken?

Neoskin beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:00

Deurningerstraat 23-D , Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.