Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Easyslim.nu: Een gezond alternatief voor een maagverkleining

Aangeboden door Easyslim.nu Enschede 4 oktober 2019

Steeds vaker lees en hoor je verhalen van mensen die veel kilo’s zijn kwijtgeraakt middels een gastric bypass operatie in de volksmond maagverkleining. Er zijn inmiddels meerdere operatieve methodes om dit te doen. Dat deze operatie niet zonder risico is, weten veel mensen niet. Dat je vervolgens ook nog altijd moet oppassen wat je eet wordt ook vaak vergeten. Ook na deze operatie heb je ‘levenslang’ en kun je nooit meer zo eten als vroeger. De meeste mensen kampen na deze operatie bovendien met veel loshangend vel. Om dit te verwijderen is vervolgens ook weer een operatie nodig die men vaak zelf moet betalen en hevige littekens achterlaat.

Het kan ook anders

Bij de afslankstudio’s van Easyslim.nu wordt gewerkt met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound, elektrostimulatie en lymfedrainage. “Ons apparaat zorgt ervoor dat je snel in omvang kunt verminderen en dat bovendien je huid niet slap wordt. Sterker nog: zelfs een reeds slap geworden huid, wordt weer strakker,” aldus Jannet Veltmann, eigenaresse Easyslim.nu Enschede en Winterswijk.

Hoe werkt het

Jannet legt uit: “De klant komt eerst voor een intake, waarbij we precies uitleggen hoe ons apparaat werkt en wat we verder kunnen betekenen. We luisteren naar wat de klant zou willen bereiken en vertellen hoe dit zou kunnen. Het is niet alleen het apparaat wat het werk doet. We bespreken wat en hoe iemand zelf zijn eetpatroon kan aanpassen en stimuleren dat ‘de knop’ in iemands hoofd ook omgaat. Ook hebben we een compleet maaltijd vervangende mix ontwikkelt: Easique®. Deze is helemaal afgestemd op de behandelingen met het apparaat en zorgt ervoor dat je alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt zonder veel Kcal. De keus is aan de klant, wat wil je bereiken? In welk tempo? Wat heb je er zelf nog voor over?”

Ook worden er veel voedingstips gegeven en heeft Easyslim.nu een eigen kookboek wat is afgestemd op hun behandelingen. “Het is het complete pakket van onze diensten en producten wat Easyslim.nu uniek maakt,” zegt Jannet enthousiast.

Eerst zien dan geloven

Ben je sceptisch, maar toch wel nieuwsgierig? Wij nodigen je uit om te komen voor het intakegesprek en een behandeling. Op die manier kun je kijken of de Easyslim.nu methode voor jou geschikt is. Normaal kost deze behandeling €89, maar nu betaal je slechts €49. De gemiddelde klant verliest gelijk na de proefbehandeling 15 centimeter, deze gegevens zijn in te zien, conform de privacywet. Indien je niet minimaal 4 cm verliest, betaal je niks!

Easyslim.nu Enschede Gronausevoetpad 52 7511BM Enschede

06 120 49924

Of maak online je afspraak: www.easyslim.nu


Meer over Easyslim.nu Enschede ontdekken?

Easyslim.nu Enschede beauty en wellness

Vandaag gesloten

Gronausevoetpad 52, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.