Linda: “Na mijn eerste behandeling was ik al 11 centimeter kwijt”

Aangeboden door Easyslim.nu Enschede 23 augustus 2018

Binnen veertig minuten tussen de 4 centimeter en 28 centimeter slanker zijn, dat klinkt toch eigenlijk te mooi voor woorden? Je bent niet de enige die hier misschien wat sceptischer tegenover staat, maar de resultaten spreken voor zich. “Twentenaren zijn over het algemeen wat nuchterder. Ze willen graag eerst zien en dan pas geloven, maar onze behandeling is super effectief,” zegt Jannet Veltman, eigenaresse van Easyslim.nu Enschede.

Relaxte behandeling

De klanten van Easyslim.nu Enschede zijn het levende bewijs dat de behandeling doet wat het belooft. Neem bijvoorbeeld de 33-jarige Linda. Zij kent het reilen en zeilen van het afvallen maar al te goed. Linda bedacht steeds smoesjes om maar niet te hoeven sporten en een zittend beroep maakte het afvallen er ook niet makkelijker op. Uiteindelijk kwam ze via een advertentie bij Easyslim.nu terecht en boekte ze een proefbehandeling.

“Ik was meteen razend enthousiast. Terwijl ik lekker liggend op een bank kon bijkomen van een dag werken op kantoor, was mijn lichaam hard aan het werk, zonder dat het mij veel inspanning kostte. Al die eerste keer was het effect enorm. Na mijn eerste behandeling was ik al 11 centimeter kwijt! Ik kon mijn ogen gewoon niet geloven,” zegt Linda trots.

Geschikt voor iedere leeftijd

Zolang je niet zwanger bent of een pacemaker hebt, kun je gebruik maken van de behandeling van Easyslim.nu. Bij Jannet in de zaak komen mensen van alle leeftijden en achtergronden. “Sommige klanten komen hier puur voor het afslanken en anderen juist om spiermassa op te bouwen. Zo komen er bijvoorbeeld ook een aantal dames op leeftijd. Voor hen ligt de prioriteit niet bij het afvallen, maar juist bij het ontwikkelen van spierkracht. Dat enthousiasme na de behandeling is echt geweldig om te zien,” zegt Jannet enthousiast.

Zwangerschapsbuikje

Stel, je bent altijd heel slank geweest maar dat zwangerschapsbuikje wil maar niet verdwijnen. Ook hiervoor heeft Easyslim.nu een passende oplossing. Joyce stond in het begin ook sceptisch tegenover de behandelmethode, maar ook zij besloot een proefbehandeling te boeken en was gelijk enthousiast. Na de eerste behandeling raakte ze meer dan 10 centimeter kwijt. “Onderweg naar huis dacht ik, dit kan never nooit niet. De volgende dag keek ik bestuderend in de spiegel naar mijn dijen. Je zult het niet geloven, maar ik zag het verschil gelijk na een behandeling. Ik was vanaf dat moment helemaal verkocht! Dit is dé oplossing voor zwangerschapskilo’s.”

Wil jij ook zelf ervaren wat een behandeling bij Easyslim.nu met jouw lichaam doet? Je boekt een proefbehandeling gemakkelijk via deze link. De proefbehandeling kost 49,- euro en ga je dan door met behandelingen, da krijg je je leeftijd in korting terug.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easyslim.nu Enschede. Meer over Easyslim.nu Enschede ontdekken?

Easyslim.nu Enschede beauty en wellness

Nu open08:30 - 18:00

Gronausevoetpad 52, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.