Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is het geheim achter het gewichtsverlies van deze Enschedeërs

Aangeboden door Easyslim.nu Enschede 2 juli 2020

Je moet haast twee keer kijken, want je kunt bijna niet geloven dat je naar één en dezelfde persoon zit te kijken. Toch is dit echt een voor-en-na-foto van Sandra uit Enschede. Net zoals haar stadsgenoot Ursula is zij binnen enkele maanden enorm afgevallen. Hoe ze dat hebben gedaan, ontdek je in dit artikel!

Nog niet zo heel lang geleden woog zowel Sandra als Ursula meer dan 100 kilo. Maar door de behandelingen van Easyslim.nu Enschede zitten de twee dames tegenwoordig veel lekkerder in hun vel. Sandra ging binnen vier maanden tijd van 105 kilo naar 88 kilo en Ursula ging na drie maanden van 116 kilo naar 102 kilo. Een prestatie waar ze beiden – heel terecht – ontzettend trots op zijn.

Afvallen met behulp van Easyslim.nu

Beiden hadden in het verleden al meerdere afvalmethodes en diëten gevolgd, maar binnen de kortste keren zaten de verloren kilo’s er weer aan. Toch besloten ze de strijd niet op te geven en te blijven zoeken naar een manier van afvallen die wel vol te houden is. De proefbehandeling van Easyslim.nu trok hen over de streep.

Ursula voor en na
Met behulp van Easyslim.nu is Ursula veel kilo’s afgevallen. Eigen foto

Tijdens de proefbehandeling wordt er uitgelegd hoe het apparaat van Easyslim.nu werkt en wat de afslankstudio nog meer voor de klant kan betekenen. Er wordt goed naar de doelen van de klant geluisterd en het team geeft advies hoe deze doelen behaald kunnen worden.

Niet alleen het apparaat doet z’n werk, het is ook de bedoeling dat de klant zijn of haar eetpatroon gaat aanpassen om tot het beste resultaat te komen. Daarna is het tijd om het lichaam op te meten en kan de ontspannende behandeling beginnen. Na afloop wordt het lichaam opnieuw gemeten en het verschil is direct meetbaar.

Het is goed vol te houden

Sandra kan het iedereen die wil afvallen aanraden om gebruik te maken van Easyslim.nu Enschede. “Ik zeg altijd: je gezondheid is onbetaalbaar. In het begin vergt het de nodige discipline, maar de behandelingen zijn zo goed vol te houden. Het personeel biedt enorm veel ondersteuning en ze hebben veel aandacht voor je. Daarnaast werkt het natuurlijk ook heel motiverend dat de kilo’s eraf vliegen. Ik heb laatst mijn kledingkast uitgemest en ik kon twee derde van mijn collectie gewoon wegdoen. Dit is dus weer een goed excuus om nieuwe kleding te shoppen!”

Ook Ursula kan de behandelingen en haar nieuwe eetpatroon goed volhouden. “De Easique maaltijdvervangers vullen goed. Ik heb geen last van een hongerig gevoel en daarnaast kan ik ’s avonds een gezonde maaltijd voor mezelf klaarmaken. Ook kan ik als ik uit eten ga met vriendinnen gewoon gezellig meedoen, want in ieder restaurant kun je wel een lekkere salade bestellen of iets met vis of veel groente.”

Ervaar het zelf

Wil jij net zoals Sandra en Ursula ook op een gezonde manier afvallen? Maak dan nu een afspraak voor een proefbehandeling en ervaar zelf wat Easyslim.nu Enschede voor jou kan betekenen.

slank-de-zomer-in

Ga slank de zomer in met deze ontspannen behandeling van Easyslim.nu

De zomer komt dichterbij en dit betekent dat we ons met de stijgende temperaturen steeds luchtiger g...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easyslim.nu Enschede. Meer over Easyslim.nu Enschede ontdekken?

Easyslim.nu Enschede beauty en wellness

Vandaag gesloten

Gronausevoetpad 52, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.