Kerstcadeau stress? Met een cadeaubon van Moo! Beauty and Wellness zit je altijd goed

Aangeboden door Moo! beauty and wellness 15 december 2018

Moet jij de komende dagen, net zoals de rest van Enschede, de winkelstraten doorploegen op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Bespaar jezelf de moeite, want met een cadeaubon van Moo! Beauty and Wellness zit je altijd goed.

Cadeaubon Moo! Beauty and Wellness

Wie wordt er nou niet blij van een ontspannende lichaamsmassage, een verjongende gezichtsbehandeling of een frisse manicure voor de feestdagen? Bij schoonheidssalon Moo! Beauty and Wellness doen ze er alles aan om jou compleet in de watten te leggen. Een schoonheidsbehandeling is niet alleen leuk om cadeau te geven aan jezelf, maar ook aan een ander.

Leuk cadeau voor hem en haar

Of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau voor je (schoon)moeder, zus of man, deze cadeaubon is geschikt voor iedereen. Want ook mannen vinden het lekker om verzorgd te worden. Zo biedt deze beautysalon uiteenlopende behandelingen aan voor de man, zoals een men facial of het harsen van de borst en rug.

Voor ieder budget

Een cadeaubon van Moo! Beauty and Wellness past binnen elk budget, want je beslist zelf de hoogte van het bedrag dat op de bon moet komen te staan. De cadeaubon blijft één jaar geldig, dus je mag zelf kiezen wanneer het cadeau verzilverd wordt. Fijne feestdagen allemaal!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Moo! beauty and wellness Meer over Moo! beauty and wellness ontdekken?

Moo! beauty and wellness wellness

Nu gesloten09:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Brinkstraat 87, Enschede

Bekijk meer:wellness

adv.