Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beauty geheimen: zo krijg je een stralende en egale huid

Aangeboden door Moo! beauty and wellness 30 augustus 2019

Slechts een enkeling is van nature gezegend met een prachtige huid. Maar gelukkig zijn er effectieve huidbehandelingen beschikbaar die hetzelfde resultaat behalen. Het team van Moo! Beauty and Wellness is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging en zij delen een aantal beauty geheimen in dit artikel.

Huidverbetering door middel van zuren

Om je huid in topconditie te houden, is het belangrijk om jezelf regelmatig te trakteren op een huidbehandeling. Laat je huid weer stralen door middel van een fruitzuurpeeling. Tijdens deze behandeling wordt op een pijnloze manier de bovenste laag van de huid verweekt. “In de diepere huidlagen activeren we de productie van collageen en elastine, waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.”

“Door het afschilferen van de dode huidcellen sluiten we de poriën niet meer af, waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Fruitzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen,” legt eigenaresse Jolinda uit.

Microneedling met de Goldpen

Een andere manier om een strakkere huid te krijgen, is door middel van microneedling. “Microneedling is onder andere zeer effectief bij de behandeling van acne littekens, rimpels en fijne lijntjes en een verslapte huid. Met micronaaldjes maken we gecontroleerd verwondingen in de bovenste huidlaag, waardoor we de celdeling stimuleren. Collageen en elastine zorgen voor een nieuwe stevigheid. De huid krijgt een intensieve boost en directe verfrissing,” zegt de Enschedese.

Maak een afspraak

Of je nu last hebt van pigmentvlekken, rimpels of een rokershuid, voor elk huidprobleem heeft Moo! Beauty and Wellness een passende behandeling. Maak online een afspraak of bel 053 – 436 11 88. “Blijf niet langer met je klachten rondlopen, maar kom gewoon bij ons langs. Dit is hét moment om met huidbehandelingen te beginnen. Omdat geen enkele huid hetzelfde is, doen we bij jouw eerste bezoek een huidanalyse. Samen stemmen we de behandeling af op jouw huidtype, zodat jij uiteindelijk weer kan stralen.”

Foto: YourStyle Fotografie
Een prachtig resultaat na de microneedling behandeling van Moo! Beauty and Wellness
Foto: Moo! Beauty and Wellness

Meer over Moo! beauty and wellness ontdekken?

Moo! beauty and wellness wellness

Geopend09:00 - 18:00

Brinkstraat 87, Enschede

Bekijk meer:wellness

adv.