5 x een fantastische massage in Enschede

Door Annelynn Kooistra 14 november 2018

Soms heb je opeens zo’n zin in een heerlijke massage. En niet van je vriend of vriendin, maar van iemand die er echt verstand van heeft (no offense) en die je een uur lang in coma kan masseren. Herkenbaar? Wij hebben vijf massagesalons in Enschede voor je op een rij gezet, zodat je even helemaal kunt ontspannen. Graag gedaan.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Jantana Thaise Massage

Foto: Jantana Thaise Massage

Bij deze salon kun je terecht voor veel soorten massage. Jantana vertelde ons dat de Thaise massagetechniek is ontwikkeld door een arts, zo’n 2500 (!) jaar geleden. De Tok Sen massage is haar specialiteit. Dit is onder andere goed voor vermoeidheidsklachten, vage pijnklachten, reumatische klachten, rugpijn, hoofdpijn en psychische klachten.

De massage wordt zittend uitgevoerd  en met behulp van twee stuks houten werkgerei voor de beeldvorming te vergelijken met een hamer en een bijtel, wordt de doorstroming in de energiebanen gestimuleerd.


Meer over Jantana Massage ontdekken?

Jantana Massage massagesalons

Nu open10:00 - 21:00

Lipperkerkstraat 18, Enschede

Bekijk meer:massagesalons

De Wellness Salon

wellness salon (2)
Foto: Facebook De Wellness Salon

Manon Wibier geeft verschillende massages om even los te komen van de dagelijkse stress. Denk aan een heerlijke hotstonemassage of ontspanningsmassage. Manon: “Massage helpt op verschillende manieren die samen een gevoel van fysiek en mentaal welzijn creëren.”


Meer over De Wellness Salon ontdekken?

De Wellness Salon massagesalons

Nu open09:30 - 19:00

Carel Fabritiusstraat 58 , Enschede

Bekijk meer:massagesalons

Moo! Beauty and Wellness

moo-beauty-and-wellness-enschede
Foto: YourStyle Fotografie

Deze schoonheidssalon biedt leuke arrangementen aan. Voor vijftig euro krijg je bijvoorbeeld een ontspanningsmassage van dertig minuten, make-up advies, predicure en koffie of thee met iets lekkers. Chill!

Ook voor de zwangeren is er een speciaal arrangement met onder andere een uitgebreide gezichts- en decolletémassage, hoofdhuidmassage en peeling en massage van onderbenen en voeten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Moo! beauty and wellness Meer over Moo! beauty and wellness ontdekken?

Moo! beauty and wellness wellness

Nu open09:00 - 18:00

Brinkstraat 87, Enschede

Bekijk meer:wellness

Bessima Beauty & Wellness Instituut

Massage salons
Foto: Pixabay

Bij Bessima kun je onder andere terecht voor een hotstonemassage. Deze massage bestaat uit lange, rustige en cirkelvormige bewegingen zodat de masseur dieper in het spierweefsel komt. Een hotstonemassage is handig en fijn als je veel last heb van spanning en stress.


Meer over Bessima ontdekken?

Bessima beauty en wellness

Haaksbergerstraat 103, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness

Moment voor Massage

Moment voor Massage
Foto: Facebook Moment voor Massage

Bij salon Moment voor Massage kun je onder andere terecht voor een zwangerschapsmassage. Omdat je lichaam door de zwangerschap op de proef wordt gesteld is het een goed idee om jezelf extra te verwennen. De massage kan ook de geestelijke en emotionele spanningen verminderen. Je kunt bij deze massage ook je partner meenemen.


Meer over Moment voor Massage ontdekken?

Moment voor Massage massagesalons

Nu open09:00 - 15:00 |18:00 - 22:00

De Klomp 120-102, Enschede

Bekijk meer:massagesalons
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.