Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Singelloop 2020

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Menzis Singelloop Enschede Datum: 13 sep 2020
Prijs: Wanneer je geen lid bent van de Ateletiekunie betaal je €13,50 om mee te kunnen doen aan de Singelloop.

De Singelloop vindt dit jaar in de ochtend plaats. Tussen 9.00 uur en 11.15 uur starten deelnemers in tijdslots van dertig minuten. Tijdens de inschrijving kies je het tijdslot dat bij je verwachte prestatie past. Per vijf seconden gaan drie deelnemers het parcours op, waardoor er op de singels en na de finish voldoende afstand kan worden gehouden. Na afloop wordt het klassement op basis van de netto tijden gepubliceerd. Prijzen worden niet fysiek uitgereikt.

De start en finish vinden zoals gewoonlijk in het Volkspark plaats. Door een nieuwe indeling kunnen de coronamaatregelen daar worden gewaarborgd. Zo wordt de 1,5 meter in de startvakken gemarkeerd, is er geen evenemententerrein met horeca, springkussens en andere activiteiten, worden de start- en finishstraat van elkaar gescheiden en worden looproutes naar en in het park aangepast. Daarnaast is het finishplein veel ruimer opgezet dan andere jaren.

Meedoen? Wees er dan snel bij! De online inschrijving voor de Menzis Singelloop Enschede gaat zaterdag 18 juli om 12.00 uur open. Inschrijven kan via deze site.


Meer over Menzis Singelloop Enschede ontdekken?

Menzis Singelloop Enschede sport en bewegen

Bekijk meer: sport en bewegen

Lees mee en reageer!