Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Citro-Classica

Dit agendapunt is afgelast:
Vanwege de aangescherpte lokale corona-aanpak en bijbehorende maatregelen zal er geen doorgang plaatsvinden van Citro-Classica 2020. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor Citro-Classica 2021.
Bekijk alle agendapunten
Vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345 7524 PT Enschede
Datum: 19 sep 2020 t/m 20 sep 2020
Prijs: Een dagkaart voor Citro-Classica kost €15,-, een weekendticket €27,50 en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Campingplaatsen zijn beschikbaar vanaf €19,- en je bestelt je kaartje via deze link.

Van vintage markt en bijzondere foodtrucks tot straattheater en de verkoop van Citroëns: tijdens Citro-Classica komt alles samen. Dit tweedaagse evenement op 19 en 20 september is geschikt voor jong en oud.

Een van de onderdelen van dit evenement is de vintage markt. Op de Strip en rondom de brandweerkazernes staan tientallen marktkramen die gevuld zijn met toffe vintage spullen. Denk aan retro lampen, klassieke meubels en andere accessoires die je gewoon moet hebben. Verder worden er bijzondere oldtimers te koop aangeboden.

Vind je het heerlijk om zelf aan jouw Citroën te sleutelen? Op de onderdelenmarkt vind je diverse producten die jouw auto helemaal compleet maken. Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor de 2CV of voor een Citroën bus, hier vind je het!


Meer over Vliegveld Twenthe ontdekken?

Vliegveld Twenthe entertainment

Vliegveldweg 345, Enschede

Bekijk meer: entertainment

Lees mee en reageer!