Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo maak je kans op heerlijke cupcakes van Nienke’s

Door Rebecca de Graaf 3 augustus 2020

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon zin hebt in iets lekkers, een cupcake van Nienke’s gaat er altijd wel in. En het is helemaal leuk als je een doos met zes cupcakes gratis krijgt. Lees snel verder hoe je kans kunt maken op deze prijs.

Van vrolijke Cookie Monster cupcakes tot cupcakes met Tony Chocolonely, je vindt het in het uitgebreide assortiment van Nienke’s. Mocht je nog niet bekend zijn met deze lekkernijen, dan is deze winactie perfect voor jou. Indebuurt Enschede mag namelijk twee keer een doos met zes cupcakes weggeven!

Wat moet je doen?

Meedoen is simpel. Je hoeft maar één ding te doen, dus wat kan er misgaan? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van indebuurt Enschede. Alleen dan maak je kans op een doos met cupcakes van Nienke’s. In totaal worden uit alle inzendingen twee winnaars geselecteerd.

In de nieuwsbrief lees je de leukste lokale nieuwtjes uit Enschede. Denk aan lokale interviews, mysteries en weekendtips. Krijg je onze nieuwsbrief al? Helemaal top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En maak je geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Deze winactie is gesloten.

adv.