Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Support your locals: win €100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak

Door Carin Van der Meij 14 januari 2021

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat je met vrienden uit eten ging of ergens een bittergarnituur hebt gescoord. Dat klopt ook. De horeca in Enschede is vanwege de coronamaatregelen sinds 14 oktober 2020 gesloten. Een moeilijke tijd voor horecaondernemers. Jij kunt op kosten van indebuurt jouw favoriete restaurant, koffiezaak of lunchroom helpen. Wij verloten 3 x €100,- tegoed voor een (afhaal)maaltijd bij een horecagelegenheid naar keuze. 

Het is een win-winsituatie. Door mee te doen maak je zelf kans om gratis culinair te genieten van eten en/of drinken van je favoriete horecazaak. Daarmee steun je ook nog eens de lokale ondernemer.

€100,- tegoed voor een horecagelegenheid

Heb je je ingeschreven en win je uiteindelijk een van de drie tegoedbonnen? Dan mag je de besteding van het cadeautegoed naar eigen wens invullen, zolang het bedrag bij één horecazaak wordt besteed. Je mag zelf bepalen wanneer je de bon uitgeeft. Zo kun je eten afhalen bij jouw favoriete restaurant of besluiten om de tegoedbon te bewaren totdat de horeca weer open is.

Hoe doe je mee?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Enschede. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Enschede. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen kan tot en met woensdag 27 januari 2021. Wij nemen zelf contact op met de uiteindelijke winnaars.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Lees ook:

oude markt avond

Bij deze nieuwe horecazaken in Enschede kunnen we dit jaar voor het eerst een hapje eten

Ondanks de crisis namen een aantal horecaondernemers toch de stap om een zaak in onze stad te openen...
Maaltijd

Smakelijke maaltijd bestellen: 6 x wat anders dan een vette hap

Even een vette hap bestellen is natuurlijk heel eenvoudig, maar een redelijk gezonde maaltijd vinden...
stamppot

Aan tafel! Hier in Enschede bestel je een heerlijke Hollandse pot

Wie houdt er nou niet van? Stamppot andijvie met speklap of boerenkool met (vega)rookworst en jus. Z...

adv.