Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is je laatste kans om een high tea voor vijf personen te winnen

Door Charmain Zwijnenberg 10 december 2019

Mogen we jou ’s nachts wakker maken voor heerlijke wraps, cakejes, taartjes en andere lekkernijen? Dan word jij van een vegan high tea voor vijf personen (!) op onze kosten vast dolgelukkig. Je hebt nog een paar dagen de tijd om mee te doen aan deze winactie. Lees snel verder!

Vegan high tea

ETN saladebar ken je misschien van de salades en soepen. Maar wist je dat je er ook met vriendinnen kunt genieten van een high tea? Alle zoete en hartige hapjes zijn zelfgemaakt én vegan. Zelfs de chocoladetaart is geheel plantaardig. Spoiler: het is allemaal héérlijk. En wij kunnen het weten. Naast alle lekkernijen krijg je twee drankjes naar keuze. De vegan high tea bij ETN kost normaal €17,50 per persoon. Jij kunt daar samen met vier vriendinnen van smullen op onze kosten.

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van onze nieuwsbrief en maak je automatisch kans op deze leuke prijs. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 15 december 2019. Op maandag 16 december krijgt de winnaar bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Meer over

Doen Winacties

adv.