Maak kans op een gratis high beer voor twee personen bij De Beiaard

Door Rebecca Tank 3 november 2017

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van ons artikel over de gezellige uitjes? Dan hebben we goed nieuws voor je! Café De Beiaard geeft namelijk een high beer voor twee personen weg. Lees verder om erachter te komen hoe je kans kunt maken.

High beer

Speciaalbieren zijn ook in Enschede steeds populairder aan het worden. De populariteit van speciaalbieren is niet alleen merkbaar onder het mannelijke publiek. Je ziet ook steeds meer vrouwen genieten van een goed biertje. Bij De Beiaard Enschede kun je het weekend goed beginnen met een high beer. Leuk om bijvoorbeeld samen met je collega’s te doen. Tijdens deze high beer mag je zeven verschillende bieren proberen. Bij elk biertje krijg je een korte uitleg of een grappig weetje te horen. Van bier drinken wordt je hongerig, dus ook aan warme en koude hapjes is aan gedacht.

Voor noppes

Een high beer is al te reserveren voor 19,50 euro per persoon, maar er eentje winnen is natuurlijk veel leuker. Wat moet je doen om kans te maken? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat in een reactie weten met wie je deze high beer van De Beiaard wilt uitproberen. Deze actie blijft geldig tot woensdag 15 november. Daarna zullen we de gelukkige winnaar via onze Facebookpagina bekend maken.

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste speciaalbiertjes die er bij De Beiaard verkrijgbaar zijn? Like dan hun Facebookpagina.

De Beiaard cafés

nu open14:00 - 02:00

Oude Markt 24, Enschede

Bekijk meer:cafés

 

Meer over

Acties