Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je hebben! Je kunt nu sparen voor Monopoly Enschede

Aangeboden door Jumbo (Irene Promenade) 15 oktober 2020

Burgemeester Onno van Veldhuizen heeft het eerste symbolische exemplaar van Monopoly Enschede al binnen. Want 15 oktober mocht hij dit unieke spel in ontvangst nemen. Ook jij kan deze limited edition van het wereldberoemde bordspel binnenkort spelen, want Monopoly Enschede is enkel bij Jumbo in Enschede verkrijgbaar.

Vind jij het eigenlijk een beetje jammer dat ons mooie Enschede niet in Monopoly voorkomt? Dat begrijpen we wel, want plekken zoals het Van Heekplein, het Ei van Ko en de Oude Markt zouden juist een leuke toevoeging zijn. Gelukkig brengt Jumbo daar verandering in, want je kunt nu sparen voor Monopoly Enschede!

Met input van de inwoners

Van straatnamen tot beeldmateriaal, ieder element is door Jumbo zelf bedacht. Dit hebben ze vooral gedaan in samenwerking met de lokale inwoners. “Zo konden onze klanten een stem uitbrengen welke straatnamen en gebouwen ze graag in het spel terug zouden willen zien. Toen die locaties eenmaal geselecteerd waren, hebben we al die plekken zelf op de foto gezet. Op dit moment wordt de uiteindelijke versie in Engeland geproduceerd en vanaf 5 december liggen ze bij ons in de supermarkt”, vertelt filiaalmanager Martin Veltkamp enthousiast.

Monopoly Enschede
Spaar nu mee voor deze limited edition

Monopoly Enschede spaaractie

En hoe kun je dit spel nou bemachtigen? Het werkt heel simpel, want je hoeft eigenlijk alleen maar jouw wekelijkse boodschappen bij een van de acht Jumbo-filialen in Enschede te blijven doen. Voor iedere €10,- aan boodschappen ontvang jij een spaarzegel en met een volle spaarkaart kun jij Monopoly Enschede ophalen.

De spaaractie loopt van 12 oktober tot en met 6 december 2020. Dus als jij de komende acht weken iedere week gemiddeld voor €50,- aan boodschappen haalt, dan krijg je die spaarkaart sowieso vol. Het spel zelf kost €49,95, maar met een volle spaarkaart krijg je €20,- korting.

Beperkte oplage

In totaal worden er 5000 stuks van Monopoly Enschede gemaakt. Dit spel is in eerste instantie bedoeld voor alle mensen die mee gaan doen aan de spaaractie. Mochten er halverwege december nog voldoende spellen overblijven, dan is het ook mogelijk om het bordspel los te kopen. Wacht echter niet te lang met het ophalen, want op is ook echt op.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jumbo (Irene Promenade). Meer over Jumbo (Irene Promenade) ontdekken?

Jumbo (Irene Promenade)

Geopend08:00 - 22:00

Noorderhagen 75, Enschede

adv.