Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuke actie! Bij aanschaf van een e-bike krijg je nu een compleet verzorgd diner gratis

Aangeboden door Profile Broeksema 7 september 2020

Edwin Slaa van fietsenwinkel Profile Broeksema houdt er wel van om leuke acties te bedenken. En dan hebben we het niet over een gratis kettingslot bij een onderhoudsbeurt, maar over een compleet verzorgd verrassingsmenu voor twee personen bij aanschaf van een e-bike. Ook alle drankjes zijn bij deze actie inbegrepen. Dus pak vooral de fiets, want je kunt rustig een wijntje extra drinken.

Om de lokale ondernemer zoveel mogelijk te ondersteunen in deze gekke periode, ging Edwin samen met zijn vrouw uit eten bij De Stadsgracht. Dit is een knus restaurant aan de Stadsgravenstraat in Enschede dat sinds november 2019 geopend is. Edwin was zo aangenaam verrast door de gerechten en de sfeer van deze horecazaak, dat hij besloot om een samenwerking aan te gaan.

Gratis diner voor twee

En hoe kun je een fietsenwinkel en een restaurant nou het beste met elkaar verbinden? Door een geheel verzorgd avondje uit cadeau te geven bij aanschaf van een nieuwe e-bike. Wanneer je in september of oktober 2020 een elektrische fiets bij Profile Broeksema koopt, ontvang je een dinervoucher voor De Stadsgracht. Of je nu kiest voor een e-bike van het merk Qwic, Dutch ID, Sparta, Batavus of een van de andere merken, bij iedere elektrische fiets ontvang je een dinervoucher. Deze voucher dient voor het einde van het jaar verzilverd te worden.

De Stadsgracht

De Stadsgracht is gevestigd in een karakteristiek pand. De historische elementen van het pand blijven bewaard, maar worden gecombineerd met een moderne twist. “Bij De Stadsgracht zetten we de beleving van het uit eten gaan centraal. Lekker eten, met producten uit de buurt en aandacht voor de gast”, legt eigenaar Mats van Munster uit.

Op de kaart vind je veel lokale producten, zoals ambachtelijk rundvlees van Erve Elferman nabij Denekamp. Ook kun je genieten van brood van De Broodbode en zoetigheden van Nienke’s Cupcakes. “We zijn geen eetcafé, maar een restaurant waar kwaliteit en beleving centraal staan.”

Aanschaf van een e-bike nóg interessanter

Dus was jij sowieso al van plan om binnenkort een elektrische fiets aan te schaffen? Met dit leuke extraatje wordt de aankoop nog interessanter. Plan snel een bezoekje aan Profile Broeksema en laat je adviseren door Edwin en zijn team om de meest geschikte e-bike voor jou te vinden. De vernieuwde fietsenwinkel biedt 700 m² aan fietsplezier, dus er zit gegarandeerd een fiets tussen die aan jouw wensen en budget voldoet.

Profile Broeksema Enschede

Edwin: ‘Toen ik dit idee aan mijn vrouw voorstelde, vroeg ze of ik gek geworden was’

"Ben je nou helemaal gek geworden?" Dat was de eerste reactie van Edwin's vrouw toen hij thuiskwam m...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Profile Broeksema. Meer over Profile Broeksema ontdekken?

Profile Broeksema fietsenmakers

Gesloten13:00 - 18:00

Wethouder Gerbertstraat 4, Enschede

Bekijk meer:fietsenmakers

adv.