Met deze actiecode krijg je 2,50 euro korting op een kaartje voor Fellini’s NYE Party

Aangeboden door Fellini 11 december 2018

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen met een fenomenaal feest? Zorg dan dat je een kaartje koopt voor het oud en nieuw feest bij Fellini. Leuk extraatje: in dit artikel vind je een fijne actiecode voor 2,50 euro korting. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Oudjaarsdag

Fellini is niet alleen ’s avonds geopend, ook op oudjaarsdag kun je hier terecht voor een gezellige borrel. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur staan de verse oliebollen voor je klaar. Wil je liever een nieuwjaarsborrel houden? Ook dan ben je bij Fellini aan het juiste adres.

Oud en nieuw bij Fellini

Na al het vuurwerk, de eerste glazen bubbels en de nieuwjaarswensen is het tijd om richting de binnenstad te gaan, want om 1.00 uur opent Fellini haar deuren. De dresscode voor dit oud en nieuw feest in Enschede is ‘classy,’ dus zorg dat je er feestelijk uitziet. Ook zijn de huisregels deze avond gewoon van toepassing, dus het is niet toegestaan om een petje of sportkleding te dragen.

Line-up

Met de bottle service van Fellini blijft jouw glas de hele avond gevuld. Daarnaast zetten Michel Ark, Marc Vano, Raaf en #OJKB de tent op z’n kop met fijne beats. Je kunt nog tot in de kleine uurtjes door blijven feesten, want om 5.00 uur is Fellini’s NYE Party afgelopen.

Korting

Een kaartje aan de deur kost 15,- euro en in de reguliere voorverkoop betaal je 12,50 euro. Lezers van indebuurt Enschede zijn nóg voordeliger uit, want op vertoon van dit artikel betaal je in de voorverkoop slechts een tientje. Tickets in de voorverkoop zijn verkrijgbaar tot en met oudjaarsdag óf zolang de voorraad strekt. Dus deel dit artikel met zoveel mogelijk vrienden, zodat jullie allemaal van deze kortingsactie gebruik kunnen maken.

oud en nieuw bij Fellini


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fellini. Meer over Fellini ontdekken?

Fellini italiaanse restaurants

Geopend10:00 - 02:00

Bolwerkstraat 2, Enschede

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.