Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het Goed Enschede bestaat 25 jaar en dit krijg je allemaal gratis

Aangeboden door Kringloopwarenhuis Het Goed 5 oktober 2019

Kringloopwarenhuis Het Goed Enschede viert binnenkort haar 25-jarig bestaan en daarom word je als klant extra in het zonnetje gezet. Tijdens de jubileumweek van 14 tot en met 19 oktober worden er allerlei leuke activiteiten en kortingsacties gehouden. Een aantal dingen zijn die week zelfs helemaal gratis!

Weggooien is zonde

Zonder de mensen die spullen inbrengen, kan Het Goed niet bestaan. Uiteraard speelt het winkelend publiek ook een grote rol. En wat dacht je van alle vrijwilligers die voor en achter de schermen bergen werk verzetten?

Want waarom zou je alleen maar nieuwe spullen aanschaffen als er nog zoveel bruikbare en mooie spullen zijn die een tweede leven verdienen? Bij Het Goed Enschede werd vorig jaar ruim 1.500.000 kg aan herbruikbare spullen ingezameld. En maar liefst 81 procent hiervan is daadwerkelijk hergebruikt! 

Wie jarig is trakteert

Feesten doe je volgens Het Goed samen, dus daarom wordt iedereen van harte uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan deze kringloopwinkel. Het hele jaar door shop je hier de leukste koopjes, maar van 14 tot en met 19 oktober profiteer je van extra korting. Zo krijg je 20 procent korting op alles dat paars is. Ook is er de gehele week een gezellige boekenmarkt met topboeken voor slechts €1,-. Zo’n kans laat je toch niet liggen?

Het Goed Enschede_11

Al deze dingen zijn gratis

Ben jij gek op planten in je woonkamer? Koop dan een leuke bloempot op de plantjesmarkt van Het Goed en je krijgt er gratis een mooie kamerplant bij! Ook maakt iedere klant gratis kans op leuke prijzen met het Rad van Fortuin. Denk bijvoorbeeld aan gave cadeaupakketten, koffiebonnen en extra kassakorting bij je volgende aankoop.

Bij een feestelijke aangelegenheid hoort natuurlijk ook een versnapering, dus daarom kun je tijdens de jubileumweek genieten van een gratis hapje en drankje. Neem je kinderen gerust mee, want op woensdag 16 oktober wordt er een kindermiddag georganiseerd. Daarnaast wordt er niet alleen aan de kopers gedacht, maar ook aan de mensen die hun spullen inbrengen. Zij kunnen tijdens deze feestelijke week een kleine attentie verwachten.

Vintage is hartstikke hip

Veel mensen weten hun weg naar Het Goed al te vinden, want tweedehands spullen zijn wellicht nog leuker dan nieuwe spullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gaaf vintage kleedje of een retro koffieblik dat niet meer gemaakt wordt? Iedere dag liggen er weer “nieuwe” spullen in de kringloopwinkel, dus geen enkel bezoek is hetzelfde. De ingenomen spullen zijn door de medewerkers gecontroleerd, dus je kunt er zeker van zijn dat ieder item schoon, compleet en heel is. En dat voor een klein prijsje!

Hou Facebook in de gaten

Alle bovengenoemde activiteiten en kortingsacties zijn slechts een tipje van de sluier. Wil jij niks missen over het 25-jarig bestaan van Het Goed Enschede? Hou dan hun Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kringloopwarenhuis Het Goed. Meer over Kringloopwarenhuis Het Goed ontdekken?

Kringloopwarenhuis Het Goed kringloopwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Lonnekerbrugstraat 99, Enschede

Bekijk meer:kringloopwinkels

adv.